Erdem Koleji yıldızları parlıyor

Okullar arası Türkiye Karate Şampiyonası İl seçmesinde Erdem Koleji öğrencilerinden Alper Gencer, yıldızlar kategorisinde 'kata' dalında üçüncü ve 'kumite' alanında birinci olurken, Anıl Umut Ok ise Yıldızlar kategorisinde 'kumite' il ikincisi oldu.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Okullar arası Türkiye Karate Şampiyonası İl seçmesinde Erdem Koleji öğrencilerinden; Alper Gencer, yıldızlar kategorisinde ’kata’ dalında üçüncü ve ’kumite’ alanında birinci olurken, Anıl Umut Ok ise Yıldızlar kategorisinde ’kumite’ il ikincisi oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan ve Karate İl Temsilciliği tarafından düzenlenen “Okullar Arası gençler A-B Karate İl Birinciliği” müsabakaları son buldu. Okullar arası A-B karate il birincilik müsabakalara çok sayıda okul ve öğrenci sporcu katılımıyla gerçekleşirken, Genç Karatecilerin kıyasıya mücadeleleri tribünde izleyenleri heyecanlandırdı. Müsabakalarda başarılı ve dereceye giren sporcular Türkiye çeyrek finalinde okullarını temsil etme hakkı elde ettiler.

İl seçmesinde Erdem Koleji öğrencilerinden Alper Gencer, Yıldızlar kategorisi ‘kata’ dalında üçüncü ve aynı turnuvada ‘kumite’ dalında birinci olma başarısı gösterdi. Erdem Koleji öğrencilerinden Anıl Umut Ok ise yaş grubunda Yıldızlar kategorisinde ’kumite’ il ikincisi olarak madalya kazandı.

Öğrencilerinin başarılarından dolayı gurur duyduklarını söyleyen Mehmet Örfi Sönmez, müsabakalarda derece olan sporcuları tebrik etti. Sönmez, “ Yıldızlarımız madalyaları toplamaya devam ediyor. Onları tebrik ediyor daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Başarıda emeği geçen antrenör, öğretmen ve idarecilerimizi kutlarım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN