İZMİR

İZMİR Haberleri

İzmir’e şehit ateşi düştü

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya'nın (24) şehadet haberi İzmir'deki ailesine ulaştı.

İzmir’in iki ilçesindeki orman yangınlarında 12 hektarlık alan zarar gördü

İzmir'in Karaburun ve Dikili ilçelerinde makilik ve ormanlık alanda çıkan yangınlarda toplamda 12 hektarlık alanın zarar gördüğü öğrenildi.

5 aylık hamile eşini öldüren sanığa indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet talebi

İzmir'de nikahsız olarak yaşadığı ve 5 aylık hamile olan eşi Sezen Ünlü'yü 17 yerinden bıçaklayarak öldüren sanığın yargılandığı davada esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcı, sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep ederken, herhangi bir tahrik indirimi uygulanmamasını istedi.

İzmir’in Çeşme ilçesinde bıçaklanan uzman çavuş kurtarılamadı

İzmir'in Çeşme ilçesinde kız meselesi yüzünden çıkan tartışmada bir uzman çavuş bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olayın şüphelisi ise Bayraklı ilçesinde polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

İzmir açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

430 hektarlık orman yangını sanığına 5 yıl hapis

İzmir'de 430 hektar ormanın küle döndüğü yangınla ilgili yargılanan tutuksuz sanık Ekrem Yener'e 'taksirle orman yangınına neden olma' suçundan 5 yıl hapis cezası verildi.

İzmir’de 1 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, İzmir'de Eğitim esnasında yaşanan silah kazası sonucunda bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

WhatsApp yazışmaları delil niteliğinde sayıldı: İşçiler tazminatsız işten çıkartıldı

İzmir'de korona virüs önlemleri kapsamında uygulanan kapanmalarda, sağlık çalışanlarının konaklaması için hizmet veren otel personelleri WhatsApp üzerinden işe geri çağrıldı. WhatsApp üzerinden gelen mesajların geçerliliğinin olmadığını ileri süren ve tüm uyarılara rağmen işe gelmeyen, bu sebeple de iş akitleri feshedilen personeller soluğu mahkemede aldı. Yerel mahkeme ise Yargıtay'ın aldığı emsal karara atıfta bulunarak, WhatsApp yazışmalarını delil sayıp, işvereni haklı buldu.

Yunan unsurlarınca geri itilen 157 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Dikili, Urla, Seferihisar ve Çeşme ilçelerinde, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilen 159 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

İzmir’de silahlı saldırı: 1 ölü

İzmir'in Karabağlar ilçesinde misafirlikten dönen bir kişi, sokakta uğradığı silahlı saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

HDP saldırganı böyle yakalandı: O anlar kamerada

İzmir'de, bir kişinin öldüğü HDP İl Başkanlığına yönelik saldırı zanlısının yakalanma görüntüleri ortaya çıktı.

Sıfır aldığı otomobili boyalı çıktı

İzmir'de yaşayan Baki Çakmak, 10 yıl önce bir bayiden sıfır otomobil satın aldı. 2 ay sonra otomobilini yıkarken sol arka çamurluk kısmının boyasında bir anormallik olduğunu fark eden Baki Çakmak, araç bayisine 'ayıplı malın misli ile değiştirilmesi' davası açtı ve 10 yıllık süreç sonunda davayı kazandı. Bilirkişi raporuyla yeni otomobil için 200 bin TL'lik bedel belirlendiğini ve davalı tarafın bu bedele itiraz ettiğini söyleyen Çakmak, aracının değiştirileceği günü bekliyor.

İzmir’de akrabalar arasında silahlı kavga: 4 yaralı

İzmir'in Bornova ilçesinde iki akraba grup arasında çıkan kavgada pompalı tüfekle ateş açılması sonucu 3 kişi vücutlarına isabet eden saçmalar dolayısı ile bir kişi de darp neticesinde yaralandı. Hastaneye kaldırılan yarılardan ikisinin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

İzmir’deki korkunç cinayet

İzmir Kemalpaşa'da bir kişi, annesinin eski eşini pompalı tüfekle 4 el ateş ederek öldürdü. Dehşet anları güvenlik kamerasınca anbean görüntülendi.

İzmir’de sokak ortasında ceset bulundu

İzmir'in Karabağlar ilçesindeki bir sokakta erkek şahsa ait ceset bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaza yaptı, aracındaki yaralı kadını bırakıp kaçtı

İzmir'in Konak ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan bir otomobil bir binanın bahçesinde bulunan park halindeki araca çarptı. Sürücü, aracında bulunan ve yaralanan kadını bırakıp olay yerinden hızla kaçtı.

1 saat içerisinde 4 deprem

1 saat içerisinde 4.1, 5.1, 4.8 ve 4.7 şiddetinde depremler meydana geldi.

Toplam 36 haber.