İZMİR

İZMİR Haberleri

Taksici Oğuz Erge’nin katili hakim karşısına çıktı, duruşma ertelendi

İzmir'de, taksici Oğuz Erge'yi 3 kurşunla öldüren Delil Aysal'ın yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Sanık, mahkemede kendisine izletilen görüntülerin ardından suçunu itiraf etti, ailesiyle ekonomik sorun yaşadığı için kendisini öldürmek istediğini, daha sonra da taksiciyi tabancayla vurduğunu öne sürdü.

Yok böyle dolandırıcılık: Tebliğ var diyerek kapı kapı boş senet imzalattı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, kapı kapı dolaşarak kendini PTT görevlisi veya kurye olarak tanıtan, tebliğ olduğunu söyleyerek imza atılacak kısma boş senetler yerleştiren dolandırıcı, polis tarafından yakalandı. Onlarca kişiden imzalı senet toplayan şüpheli, adli kontrolle serbest kaldı.

Taksici Oğuz Erge cinayeti: Katil için istenen ceza belli oldu

İzmir'de, taksici Oğuz Erge’yi (44) silahla öldüren Delil Aysal (19) hakkında; kasten adam öldürme, yağma ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından dava açıldı.

Silahla vurulan taksi şoförü, tedavi altında olduğu hastanede hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir Gaziemir'de, taşıdığı yolcu tarafından ateşli silahla vurulan taksi şoförünün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini açıklayarak, Failin hak ettiği cezayı çekeceğinden kuşkumuz yok' dedi.

Taksici Oğuz Erge cinayeti: Katil için istenen ceza belli oldu

İzmir'de, taksici Oğuz Erge’yi (44) silahla öldüren Delil Aysal (19) hakkında; kasten adam öldürme, yağma ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından dava açıldı.

İzmir’deki feci kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi

İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 5 kişinin cenazeleri toprağa verildi. Kazaya sebep veren 18 yaşındaki sürücünün, ifadesinde sollama yapmak istediğini söylediği öğrenildi.

Sahte ilaç operasyonu: On binlerce gümrük kaçağı malzeme ele geçirildi

İzmir'de hammaddesi yurt dışından gümrük kaçağı olarak getirilen ve aktar, baharatçı gibi yerlerde satışa sunulmaya hazırlanan 177 bin 346 adet sahte ilaç ele geçirildi. Öte yandan operasyonda 3,6 ton sahte etil alkol ve taklit etiket ile aroma ele geçirilirken olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Silah zoruyla kız çocuğunu kaçırdı, kendisi de kaçırdığı kız da öldü

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 17 yaşındaki kız çocuğunu silah zoruyla aracına bindiren bir kişi, polis takibi esnasında seyir halindeyken tabancayla kafasına ateş ederek intihar etti. Sürücünün intihar etmesi sonucu kontrolden çıkan araç, takla atarken araç içerisinde bulunan kız çocuğu da kaza sonucu hayatını kaybetti.

İzmir’de kahvaltı sofrasında oğlunu öldüren baba yakalandı

İzmir'in Konak ilçesinde tartıştığı oğlunu kahvaltı sofrasında tabancayla vurarak öldüren baba, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Çakıroğlu davasında katile yardım ettiği iddia edilen sanığa ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıl hapis talebi

Ege Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun (24) bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili olarak katile yardım ettiği gerekçesiyle yargılanan Cihat Babatonguz hakkında 'kasten öldürmeye yardım' ve 'devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozma' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Art arda iki depremin ardından İzmir’de vatandaşlar panik yaşadı

Ege Denizi Kuşadası Körfezi'nde meydana gelen ve İzmir'de de hissedilen art arda iki depremin ardından İzmir'de de vatandaşlar büyük panik yaşadı. Depremi hisseden vatandaşlar korkuyla kendilerini dışarı attı.

İzmir’de dini nikahlı eşi tarafından 51 yerinden bıçaklanan kadın yoğun bakımda

İzmir'in Konak ilçesinde, dini nikahlı eşiyle kıskançlık meselesi yüzünden tartışan kadın ilk önce darp edildi, daha sonra 51 yerinden bıçaklandı. Durumu ağır olduğu öğrenilen tahlisiz kadın, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

İzmir’de 6 aylık hamile kadın oğlu tarafından 15 yerinden bıçaklandı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde 6 aylık hamile kadın, tartıştığı oğlu tarafından bıçaklanarak yaralandı.

İzmir’deki orman yangını kontrol altına alındı

İzmir'in Buca ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile kontrol altına alındı.

İzmir’de orman yangını

İzmir'in Buca ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor.

Kızının evini pompalı tüfekle basan şahıs yanlışlıkla torununu vurdu

İzmir'in Buca ilçesinde kızının yabancı bir adamla olduğu iddiası üzerine pompalı tüfekle kızının evini basan şahıs evdeki kişiyi vururken, olayda saçmaların isabet ettiği torun da yaralandı.

Çeşme’de yangın

İzmir'in Çeşme ilçesinde otluk alanda yangın çıktı. Şiddetli rüzgar nedeniyle kısa sürede büyüyen yangının evlere sıçramaması için ekipler müdahalede bulunuyor.

İzmir’de eşini öldüren zanlı tutuklandı

İzmir'in Buca ilçesinde bir kadın, yaşadığı evde kesici ve delici aletle öldürülmüş halde bulundu. Kadını öldürdüğü öne sürülen şüphelinin ise eşi olduğu belirlendi. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

İzmir’de ormanlık alanda yangın çıktı

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangına havadan helikopter, karadan ise arazözlerle müdahale edildi.

Toplam 36 haber.