Haber Haberleri

Haber Haberleri

Meskun mahalde havaya silahla ateş açan 9 kişi yakalandı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda meskun mahalde havaya silahla ateş açtığı tespit edilen 9 şüpheli yakalandı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Psikoloji Öğrenci Topluluğu tarafından İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstermek ve ABD ile Avrupa'nın çeşitli üniversitelerinde Filistin için yapılan protestolara destek vermek için üniversite kampüsünde sessiz yürüyüş gerçekleştirildi.

TOBB Gaziantep GGK, genç girişimcileri Mert Başaran ile buluşturdu

Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) koordinatörlüğünü yürüttüğü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu (TOBB Gaziantep GGK), 'Küçük İşler Büyük Özgürlükler' kitabının yazarı, ünlü Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran'ı genç girişimcilerle buluşturdu.

Gaziantep'te Vakıflar Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından 'Vakıflar Haftası' çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Yavuzeli'nde Yeni Kaymakamlık Binası Hizmete Açıldı

Yavuzeli ilçesinde, yeni yapılan kaymakamlık binası hizmete açıldı.

Gaziantep'in 4 aylık asayiş bilançosu açıklandı

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, 2024 yılının ilk 4 ayında kentte meydana gelen asayiş olayları ve yapılan operasyonların bilançosunu açıkladı.

Şahinbey'de 9 Mayıs Dünya Çölyak Günü Semineri düzenlendi

Şahinbey Belediyesi tarafından Çölyak Hastalığında Beslenme ve Psikolojik Yansımaları Semineri düzenlendi.

Erasmus projesinin katar toplantısı gerçekleşti

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Eren Özceylan yürütücülüğünde ve Doç. Dr. Süleyman Mete koordinasyonunda gerçekleştirilen 'Sustainable, Digital and Smart Humanitarian Logistics in Disaster Relief Operations-Afet Yardım Operasyonlarında Sürdürülebilir, Dijital ve Akıllı İnsani Yardım Lojistiği' başlıklı projenin ulus ötesi toplantısı Katar Üniversitesi ev sahipliğinde Doha'da gerçekleştirildi.

GKV'li öğrenciler Kapadokya'da

Anadolu'nun sahip olduğu güzelliklerin öğrenciler tarafından yakından tanınması, tarihi ve doğal güzelliklerin keşfedilmesini hedefleyen Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları kültür gezilerinde bu kez Kapadokya mercek altına alındı. İlkokul öğrencilerinden oluşan kafile aileleri ve rehber öğretmenlerinin de katılımıyla bölgede incelemeler yaparak tarihi ve doğal güzellikleri keşfetme şansı yakaladı.

GKV'li öğrenciler bilim ve kültür dolu Avrupa gezisine devam ediyor

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan 53 kişilik kafile İtalya, İsviçre ve Fransa'yı kapsayan Bilim Kültür Gezisine devam ediyor. Bu ülkelerin bilim ve teknolojik tesislerini inceleyen öğrenciler tesislerde gerçekleştirilen deneylere de katılarak bilimsel deneyimlerini geliştiriyor.

Beton tankerinin, 9 kişinin öldüğü kazadan hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçen ve 9 kişinin ölümüne sebep olan beton tankerinin kazadan hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı.

GAÜN'de TMDK Konferansı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Türk Musikisi ve Devlet Konservatuvarı (TMDK) tarafından 'Dilsiz Kaval, Eğitim Süreci ve Eğitimde Karşılaşılan Problemler' konferansı düzenlendi.

GSO'da Triko Örgü İmalatı Sektör Toplantısı gerçekleştirildi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Triko Örgü İmalatı Sektör Toplantısı gerçekleştirildi.

Öncü sanayici M. Naci Topçuoğlu anılacak

Öncü yatırımlarının yanında, eğitime ve topluma hizmet amacıyla gerçekleştirdiği çalışmaları ile Gaziantep'in ve Anadolu'nun efsane sanayicilerinden olan M. Naci Topçuoğlu, vefatının 16. yılında anılacak.

GAİB Mayıs-Haziran dönemi yüz yüze seminer programını açıkladı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) ihracatta nitelikli insan kaynağını artırmak ve dış ticarette daha fazla firmanın yer alabilmesini sağlamak için düzenlediği eğitimlere hız kesmeden devam ediyor.

Mumbarcı Hattuç Bacı'nın başarı hikayesi

Gaziantep'in yöreye ait ürünlerine coğrafi işaretle tanıştırmasının faydalarından biri de kadın istihdamına bulunduğu katkı. Şehirde Hattuç Bacı olarak tanınan Hatice Akdulum 2016'da başladığı Antep mumbar dolması üretimi ile Türkiye çapında mumbar düşkünleri tarafından tanınıyor.

Şehitkamil Belediye Meclisi 2. Birleşim Toplantısı tamamlandı

Şehitkamil Belediye Meclisi'nin 2024 Yılı Dönemi Mayıs Ayı 2. Birleşim Toplantısı tamamlandı. Toplam 7 madde görüşüldü.

Alparslan Group'tan çiftçilere muhteşem showroom

Türkiye'nin önde gelen tarım araçları üreticilerinden Erkunt Traktör, Alparslan Group iş birliğinde Gaziantep'te yeni bir bayi açtı.

Tahmazoğlu İsrail'i protesto eden üniversite öğrencilerine destek verdi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İsrail'i protesto eden Gaziantep Üniversitesi öğrencilerini ziyaret ederek destek verdi.

Büyükşehir'den Deprem ve Depremin İnşaat Sektörüne Etkileri çalıştayı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 Şubat depremi sonrası kentin dirençli olması amacıyla alınacak kararlar için hazırlanacak yol haritasının belirlenmesi kapsamında 'Deprem ve Depremin İnşaat Sektörüne Etkileri' konulu çalıştay düzenlendi.

GAÜN'de GAZZE'ye destek amacıyla oturma eylemi düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Bir Gençlik Topluluğu, Necmettin Erbakan Topluluğu, Fecr Öğrenci Topluluğu ve Rehber Düşünce Topluluğu tarafından Gazze'ye destek amacıyla oturma eylemi düzenlendi.

Medical Point Hastanesi'nde hemofili tedavisinde yeni bir adım

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba liderliğinde EAHAD Akredite Hemofili Merkezi açıldı.

GAGİAD Yönetiminden GTB'ye ziyaret

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Gaziantep Ticaret Borsası'nı (GTB) ziyaret etti.

Vatandaş anlattı, Yılmaz dinledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, Seyrantepe Mahallesi'ndeki vatandaşlarla buluştu. Başkan Umut Yılmaz, bölge halkının taleplerini dinledi ve kendileriyle fikir alışverişinde bulundu.

HKÜ'lü Akademisyenlerin, Sınıraşan Kitlesel Göçle Radikalleşmesi ilişkisine yönelik projesi başladı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenker Korhan Demir'in proje yürütücülüğünü yaptığı, 'Sınıraşan Kitlesel Göç Kaynaklı Radikalleşme: Risk ve Nedenlerinin Belirlenmesi ile Uyum Politikalarının Güçlendirilmesi' konulu 1001 projesi başladı.

Sürücü 9 kişinin öldüğü kazayı hastalığına bağladı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton tankerinin yolcu minibüsüne çarptığı ve 9 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı kazanın ardından tanker sürücüsü Mehmet Göğüş'ün ifadesi ortaya çıktı. Göğüş, hızının 70-80 kilometre arasında olduğunu ve tansiyon hastası olduğunu ifade ederek gözlerinin karardığını söyledi.

Otokoç 2. el 'in Gaziantep bayisi açıldı

İkinci el araç pazarının lideri Otokoç 2. el'in bayisi Gaziantep'te hizmete girdi. İkinci elde kurumsallaşmanın yaygınlaşmasına öncülük eden Otokoç 2. El, 2026 sonuna kadar 35 bayiye ulaşmayı hedefliyor.

GAGİAD'tan GSO'ya ziyaret

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası'nı (GSO) ziyaret etti.

9 kişinin öldüğü kaza ile ilgili tanker şoförü tutuklandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 9 kişinin öldüğü kazayla ilgili yürütülen soruşturmada tanker şoförü Mehmet Göğüş tutuklandı.

Gazi torunları Çanakkale'de ecdat ile buluşuyor

Şahinbey Belediyesi 'Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına' Projesi kapsamında 218 bin 327 öğrenciyi ecdatla buluşturmaya devam ediyor.