Eski AK Parti'li Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, MHP'den Aday Adayı Oldu

Gaziantep'in Araban ilçesinin eski AK Parti'li Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) aday adayı olduğunu açıkladı.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Sosyal medya hesabından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaşan Özdemir, şu ifadeleri kullandı: "Genelden Yerele Birlik, Ülkede Yönetimde Dirlik, Birliğin Gücüyle, Yeniden ARABAN diye çıktığımız bu yolda Büyük Araban ailemize gönül dolusu muhabbetlerimi sunar en kalbi duygularımla selamlarım. İşimiz HİZMET OLACAKTIR."

Araban ilçesinde 1967 yılında doğan Özdemir, eğitim hayatını Araban'da tamamladıktan sonra inşaat sektöründe ticarete atıldı. Siyasi kariyerine 2001 yılında AK Parti'nin kurucular kurulu üyesi olarak başlayan Özdemir, 2004-2009 yılları arasında Araban Belediye Meclis üyeliği görevinde bulundu. Ardından 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılarak iki dönem Araban Belediye Başkanlığı görevini üstlendi.

2019 yerel seçimlerinde AK Parti Gaziantep Araban Belediye Başkan adayı olan Özdemir, bu seçimde başarılı olamamıştı. Evli ve 5 çocuk babası olan Özdemir'in, MHP'den aday adayı olma kararı ilçe siyaseti açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

 

Özdemir'in MHP'den aday adayı olmasıyla ilgili süreç ve ilerleyen adımlar merakla beklenirken, yerel seçimlere ilişkin rekabetin şimdiden hareketlendiği gözlemleniyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN