Bakan Yerlikaya'dan Ankara saldırısına ilişkin

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Ankara'da bombalı saldırı girişiminde bulunan teröristlerin Türkiye sınırını paramotor ile geçtiklerine yönelik bilgiler olduğunu söyledi.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Ankara’da bombalı saldırı girişiminde bulunan teröristlerin Türkiye sınırını paramotor ile geçtiklerine yönelik bilgiler olduğunu söyledi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul’da medya temsilcileri ile bir araya geldi. İstanbul’da düzenlenen basın toplantısında bakanlığın 120 günlük çalışmasının verilerini paylaşan Yerlikaya, Ankara’da bombalı saldırı girişimine ilişkin de önemli bilgiler paylaştı. İki teröristin Türkiye’ye paramotorla geldiği yönünde bilgiler olduğunu söyleyen Yerlikaya, önümüzdeki günlerde bunula ilgili açıklama yapacağını söyledi. Bakan Yerlikaya, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasına ilişkin 9 polisin açığa alındığını da açıkladı.

Son 120 günde 309 teröristin etkisiz hale getirildiğini de ifade eden Yerlikaya, etkisiz hale getirilen teröristlerden 25’inin üst düzey yönetici konumunda olduğunu bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN