Spor

Spor Haberleri

Ulusal turnuvada, uluslararası sporcular hamle yaptı

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen 48. Geleneksel Satranç Cumhuriyet Kupası'nda ilk hamle yapıldı.

Potada Cumhuriyet Kupası sahiplerini buldu

Şehitkamil Belediye Başkanlığı'nca, Cumhuriyet'in Kuruluşunun 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 10. Geleneksel Basketbol Cumhuriyet Kupası büyük heyecana sahne olan final müsabakalarının ardından tamamlandı. Kupanın yeni şampiyonları, son düdüğün ardından zaferin tadını çıkardılar.

Oğuzeli Belediyespor'da Okan Tere dönemi

Gaziantep 1. Amatör Liginde mücadele eden Oğuzeli Belediyespor, Teknik Direktör Okan Tere ile anlaştı.

Gaziantep FK’nın kupadaki rakibi Efeler 09 Spor FK

Gaziantep Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Aydın ekibi Efeler 09 Spor FK ile eşleşti.

Alg Spor, Karyna ile güldü 1-2

T. Kadınlar Futbol Süper Lİgi 7. hafta mücadelesinde Gaziantep Alg Spor, zorlu deplasmanda Hakkarigücü'nü yıldız oyuncusu Karyna'nın ikinci yarıda attığı gollerle 2-1 mağlup etti ve takımını zirve yarışında tuttu.

Mehmet Büyükekşi: "Suudi Arabistan’da maç yapmak imaj olarak da çok değerli"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Süper Kupa maçının Suudi Arabistan'da düzenlenme çalışmasıyla ilgili, 'Biz önce kulüplerimizle konuştuk, istiyoruz dediler. Şu anda Suudi Arabistan'da maç yapmak sadece ekonomik değil imaj olarak da çok değerli. Neymar, Ronaldo ve birçok dünya yıldızı Suudi Arabistan'da oynuyor dedi.

EURO 2024 eleme heyecanı TRT’de yaşanacak

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda Letonya ile karşılaşacak. Müsabaka yarın akşam saat 21.45'te canlı yayınla TRT1 ve TRT Radyo 1'de futbolseverlerle buluşacak.

Macera parkurlarında eğlenceli ve adrenalin dolu anlar yaşadılar

Şehitkamil Belediyesi, liseli öğrencileri enerjisi yüksek bir Gençlik Buluşması'nda ağırladı. Gençler, macera parkurlarında coşku dolu anlar yaşarken, doğanın güzelliklerini keşfedip geleceğe dair hayallerini paylaştılar.

Büyükşehir, il genelindeki 2 bin din görevlisine bisiklet dağıtacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle il genelindeki 2 bin din görevlisine bisiklet dağıtılacak.

A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan’a konuk olacak

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri (Euro 2024) D Grubu 6. maçında yarın deplasmanda Hırvatistan ile karşılaşacak.

Yeşil-siyahlılar, 2023-2024 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor

Gaziantep Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Şehitkamil Belediye Spor Kulübü A Futbol Takımı, yeni sezona kararlılıkla hazırlanıyor. Teknik Direktör Taner Özaykut liderliğindeki ekip, yeşil sahada seyir zevkini artırmayı hedefliyor.

Potada, gençlere büyük şans

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, 2023-2024 Sezonu Büyük Erkekler Ligi'nde genç oyunculara şans veriyor. Altyapıdaki sporcuların maç deneyimlerini artırmak amacıyla alınan bu karar, basketbolseverlerin de takdirini kazandı.

UEFA Avrupa Ligi gruplarında ikinci maçlar yarın oynanacak

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan, yarın gruplarda oynanacak ikinci maçlarla yaşanacak.

Fenerbahçe, Spartak Trnava deplasmanında

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ikinci maçında yarın deplasmanda Slovakya temsilcisi Spartak Trnava ile karşılaşacak. Bu sezon Avrupa kupaları ve Süper Lig'de çıktığı 14 maçın tamamını kazanan sarı-lacivertliler, seriyi devam ettirmek istiyor.

Beşiktaş’ın, Konferans Ligi’ndeki konuğu Lugano

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında Beşiktaş, yarın sahasında İsviçre temsilcisi FC Lugano ile mücadele edecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi: Manchester United: 2 - Galatasaray: 3 (Maç sonucu)

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Manchester United'ı 3-2 mağlup etti.

Şahinbey Ampute kupaya farkla başladı

Şahinbey Ampute Futbol Takımı Yalova'da yapılan Türkiye Kupası karşılaşmalarının ilk maçında Olimpik Yetenekler Spor Kulübü Ampute Futbol takımını 10-1 mağlup ederek Türkiye Kupası maçlarına galibiyetle başladı.

Kadınlar Süper Liginin yeni lideri Alg Spor

T. Kadınlar Futbol Süper Liginde heyecan milli aranın ardından yeniden start verirken Gaziantep ALG Spor, deplasmanda Adana İdmanyurdu'nu 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Manchester United ile Galatasaray 7. randevuda

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında yarın deplasmanda İngiliz ekibi Manchester United ile karşı karşıya gelecek. İki takım bu maçla birlikte 7. kez rakip olacak.

Toplam 1039 haber.