KOCAELİ

KOCAELİ Haberleri

Yılın personeli seçilmişti! Celal Serçe ilişki yaşadığı kadını öldürüp intihar etmiş

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde önce gönül ilişkisi yaşadığı Nebahat Er'i öldüren, sonra da silahla kendini vurarak canına kıyan temizlik işçisi son yolculuğuna uğurlandı.

Önce eşine ateş etti, sonra kendi canına kıydı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde tartıştığı eşini silahla yaralayan şahıs, daha sonra kendi kafasına ateş ederek canına kıydı.

Gören antikacı zannediyor, onun mesleği ise bambaşka

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde çiğköfte satışı yapan Sadullah Hanedar adlı esnaf, yıllardır biriktirdiği antika eşyalarla hem dükkanını hem de evini süslüyor. Bir yandan tutkusu olan hobisini sürdürürken bir yandan da işini yapan Hanedar, sanatçı kişiliğiyle de dikkat çekiyor.

Yarışmacı olarak katılacaklardı, festivalin tüm motorlarını onlar üretti

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşayan 3 lise öğrencisi, yarışmacı olarak katılmadıkları teknofestin bütün model roket motorlarını üretti. Kendilerinden fedakarlık ederek diğer yarışmacılar için çaba gösteren gençler, Türkiye yararına daha güzel işler başarabilmek için AR-GE ve üretim yapabilecekleri küçük bir atölye için destek bekliyor.

Gökhan Gönül’ün kardeşi olduğunu iddia eden genç:

Kocaeli'de, küçük yaşlarda yetiştirme yurduna bırakıldığını ve tesadüfen milli futbolcu Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu öğrendiğini iddia eden 27 yaşındaki genç, ailesine ulaşamadığını söyleyerek, 'İş için benden istenilen nüfus kayıt örneği çıkarttığımda ailemin olduğunu öğrendim' dedi.

18 yaşındaki Sude, erkek arkadaşıyla yaşadığı evde silahla vurulmuş halde bulundu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Sude Akarsu, bir süredir birlikte yaşadığı erkek arkadaşının evinde silahla vurulmuş halde bulundu.

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2’si çocuk, 6 yaralı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır, 2'si çocuk olmak üzere toplamda 6 kişi yaralandı.

21 yaşındaki kadının şüpheli ölümü

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 21 yaşındaki kadın, arkadaşının evinde bilinmeyen bir sebeple hayatını kaybetti. Genç kadının ölümünü şüpheli bulan polis ekipleri, evdeki şahsı gözaltına aldı.

Bu mezar 7 metre

Kocaeli'de sancakla birlikte gömüldüğü rivayet edilen Osmanlı Alplerinden 'Uzun Hasan', 10 dönümlük ormanın içinde bulunan 7 metre uzunluğundaki mezarıyla dikkat çekiyor. Köy halkı tarafından nesillerdir korunan mezar, askere gidecek olan gençlerin, evlenecek çiftlerin, hatta kurban kesmek isteyen vatandaşların bile uğrak noktası oluyor.

Direksiyon hakimiyetini kaybedince dereye uçtu: 1 yaralı

Kocaeli'de seyir halindeki araç sürücüsünün bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda dereye uçtu. İtfaiye ekiplerince araçtan çıkarılan yaralı sürücüye, muayenesiz ve sigortasız araç kullanmaktan ceza kesildi.

Nafaka yürüyüşünde 2 saat tutuklu kaldıktan sonra yoluna devam etti

İstanbul'da 5 yıl önce boşandığı eşine süresiz nafaka ödemesine karar verilen Erkan Can, artık nafaka ödeyecek gücü kalmadığını göstermek amacıyla Ankara'ya yürümek için yola çıktı. Kocaeli'ye ulaştığı sırada 1 buçuk yıldır nafakasını ödemediği gerekçesiyle çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Erkan Can, 2 saat cezaevinde kaldıktan sonra yoluna kaldığı yerden devam etti.

4 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazaya karışan minibüs şoförü, araçtan iner inmez diğer sürücüye tepki gösterdi.

Ablası ile tartışan eniştesini öldürdü

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde bir şahıs, ablası ile tartışan 52 yaşındaki eniştesini tabanca ile vurarak öldürdü. Ölen vatandaş ve eşi arasındaki tartışmanın ise aldatma sebebiyle çıktığı iddia edildi.

18 yaşından küçük sevgilisini darp ederek kayda aldı

18 yaşından küçük bir şahıs, aynı yaştaki sevgisini darp ederek kamera ile kayda aldı. Sosyal medyada yayılan görüntüler sonrasında şahıs gözaltına alındı.

Toplam 33 haber.