Asayiş

Asayiş Haberleri

Feci kaza: Çok sayıda yaralı askerimiz var

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yıkım görevinden dönen jandarma personelini taşıyan midibüsün freni patladı. Önce bir otomobile çarpan midibüs, ardından caminin duvarına çarparak durabildi. İlk belirlemelere göre kazada 1'i ağır 8 jandarma askeri yaralandı.

Sınır kapısında telefon ile sigara ele geçirildi

Gaziantep'in Karkamış Gümrük Kapısında Suriye'den Türkiye'ye giren bir araçta yapılan aramada 36 adet akıllı telefon ve 340 paket sigara ele geçirildi.

32 yıl hapis cezası bulunuyordu

32 yıl 7 ay hapis cezası bulunan şahıs Gaziantep polisi tarafından yakalandı.

225 adet tarihi eseri satmaya çalışırken yakalandılar

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda 225 adet tarihi eser ele geçirilirken, tarihi eserleri satmaya çalışan 2 şüpheli şahıs yakalandı.

Gaziantep’te aranan 61 şüpheli şahıs yakalandı

Gaziantep'te yapılan genel huzur güven uygulamasında çeşitli suçlardan aranan toplam 61 şüpheli şahıs yakalanırken, 42 şüpheli şahsa da farklı suçlardan işlem yapıldı. Operasyon sonucu çok sayıda çalıntı malzeme ve suç aleti de geçirildi.

Otomobil takla attı sürücüsü kaçtı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde gece saatlerinde park halindeki iki araca çarparak durabilen otomobil takla attı. Sürücü olay yerinden kaçtı.

Gaziantep’te orman yangını

Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki ormanlık alanda çıkan örtü yangınında 5 dekarlık alan kül oldu.

Motosikletli kapkaççı kamerada

Gaziantep'in Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerinde motosikletiyle takip ettiği kişilerin cep telefonunu ve çantasını çalarak kaçan şüpheli kameralara yansıdı.

Gaziantep'te otomobille ticari araç çarpıştı: 5 yaralı

Gaziantep'te otomobille ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Gündüz vakti kapkaç yapan şüpheliler tutuklandı

Gaziantep'te gündüz vakti iki kadının değerli eşyalarını kapkaç yoluyla çalan 2 şüpheli şahıs, güvenlik kameralarından tespit edilerek yakalandı. Yakalanan şüpheli şahıslar tutuklandı.

Ev sahibi ile kiracının tartışmasında silahlar konuştu

Gaziantep'te, ev sahipleri ile kiracının evden çıkarılma yüzünden yaşadığı tartışmada kan aktı. Evden çıkarılmak isteyen kiracı, ev sahibi ile oğlunu tabancayla vurarak yaraladı.

Gaziantep'te fıstık kavgası: 2 ölü, 7 yaralı

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde fıstık sahipleri ile fıstık kabalcıları arasında çıkan tartışmada öldürülen baba ve oğlun cansız bedeni Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Yaşanan kavgada yaralanan biri jandarma olmak üzere toplam 7 kişinin tedavisi ise sürüyor.

Çocuğa cinsel istismardan aranan kadın 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Çocuğun nitelikli cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından aranan A.Y. isimli kadın Gaziantep polisi tarafından yakalandı. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece 22 yıl hapse mahkum edildi.

Gaziantep'te cami avlusundaki düğünü jandarma sonlandırdı

Korona virüs vaka sayısı artmaya devam eden Gaziantep'te, bir cami avlusunda yapılan düğün, şikayet üzerine Jandarma ekipleri tarafından sonlandırıldı.

Gaziantep’te 2 bin 500 paket kaçak sigara yakalandı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Şehitkamil ilçesinde 2 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirdi.

Gaziantep'te Kurban Bayramı’nda korona virüs kurallarına uymayan 11 bin 449 kişiye ceza yazıldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın uyardığı 5 ilden biri olan Gaziantep'te 4 günlük Kurban Bayramı süresinde maske ve sosyal mesafe kuralını ihlal eden 11 bin 449 kişiye cezai işlem uygulandı.

Yeşilvadi yolunda orta refüje çarpan otomobil takla attı: 2 yaralı

Gaziantep'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil orta refüje çarparak takla attı. Kazada iki kişi yaralandı.

Fırat Nehri’ne giren 2 genç boğuldu

Gaziantep'in Nizip ilçesine bağlı Kale köyünde Fırat Nehri'ne giren 2 genç akıntıya kapılarak boğuldu.

Polislerden hırsızlara suçüstü operasyon

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir iş yerinde hırsızlık yapan 2 şahıs çalınan eşyalarla beraber suçüstü yakalandı.