Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te skunk operasyonu: 1 tutuklama

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında Nurdağı ilçesinde bir eve baskın düzenledi. Narkotik köpeklerin de katıldığı operasyonda, 3 kilogram skunk ele geçirildi. Evde bulunan Ö.A. isimli şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'te PKK/KCK-PYD/YPG'ye şafak operasyonu: 2 terörist yakalandı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, yaptığı istihbarı çalışmalar neticesinde, Suriye'de terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG içerisinde görev yapan 2 Suriye uyruklu teröristi Şehitkamil ilçesinde düzenlediği şafak operasyonuyla yakaladı.

Otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı.

Gaziantep'te tarihi eser operasyonunda 425 sikke ele geçirildi

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından tarihi eser kaçakçılığı yaptıkları belirlenen 3 kişiyakaladı.

29 ayrı otodan hırsızlık yapan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından 29 ayrı otodan hırsızlık yaptığı tespit edilen 1 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarmanın yakaladığı hırsızlık şüphelisi 14 şahıstan 9'u tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda hırsızlık şüphelisi 14 şahıs yakalandı. Adli mercilere sevk edilen 14 şüpheliden 9'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MSB’den Çağlayan Adliyesi’ndeki terör saldırısına ilişkin açıklama

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, İstanbul'da Çağlayan Adliyesi'ndeki polis kontrol noktasına gerçekleştirilen saldırıya ilişkin, Terör örgütleri bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar operasyonlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz denildi.

Jandarmadan okul servislerine sıkı denetim

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ikinci döneminin başlamasıyla birlikte 337 okul ve çevresinde okul servis araçlarına yönelik denetimler yaptı. Denetimlerde 7 servis aracı trafikten men edilirken, 1 alkollü sürücünün belgesi geri alındı.

Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısında yaralanan bir vatandaş hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki terör saldırısında yaralanan 6 kişiden birinin hayatını kaybettiğini söyledi.

İslahiye'de deprem şehitliğini ziyaret eden Özgür Özel'e tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde deprem şehitliğini ziyareti sırasında depremzede bir vatandaşın tepkisine maruz kaldı.

Mağaza müdürü kadın, Cumhurbaşkanına hakaretten gözaltına alındı

İstanbul'da bir giyim firmasında mağazada şube müdürü olarak görev yapan Müjde Çapar İnan, sosyal medya hesabında paylaştığı görüntülerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten gözaltına alındı.

Gaziantep - Şanlıurfa yolunda zincirleme trafik kazası: 1 yaralı

Gaziantep'te otomobil ve 3 tırın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Gaziantep'te hasta yakınları tarafından darp edilen doktorun burnu kırıldı

Gaziantep'te Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi acil servisinde Ne kimliği ulan, sen muayeneni yap diyen hasta yakınlarının saldırısına uğrayan Acil Tıp Uzmanı Doktor Ahmet Hamdi Göçer'in burnu kırıldı.

Depremde oğlu, gelini ve torunu kaybetti, kelimeler boğazına düğümlendi

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yakınlarını kaybeden İslahiyeliler, 6 Şubat sabahı soluğu mezarlıklarda aldı. Felakette oğlu, gelini ve torununu kaybeden İdris Atılgan, 'Bir yıl geçti ama biz bu acıya hala alışamadık' dedi.

Deprem korkusuyla 6 Şubat fobisi yaşayınca geceyi araçta geçirdiler

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yaşayan Kahramanlı ailesi, 6 Şubat depreminde ağır hasar alan evlerinde bir süre mahsur kaldı. O gece yaşadıkları korku nedeniyle 6 Şubat fobisi yaşadıklarını söyleyen aile, felaketin yıl dönümünde yine deprem olur endişesiyle geceyi araçlarında geçirdi.

Depremde eşi ve kızını, 10 ay sonra da engelli oğlunu kaybetti, 6 Şubat sabahına mezarlıkta girdi

Asrın felaketinde 5 gün enkaz altında kalan 57 yaşındaki Abdullah Keskin, eşi ile kızını enkaz altında, engelli oğlunu ise depremden 10 ay sonra kaybetti. Afetin birinci yıl dönümünde güne mezarlıkta başlayan depremzede Keskin, gözyaşı dökerek, Acımız hala ilk günkü gibi taptaze dedi.

Asrın felaketinde yitirilen canlar İslahiye'de anıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yılında Gaziantep'in İslahiye ilçesinde de anma programı düzenlendi. Programda göz yaşları sel oldu.

Gaziantep'te hafif ticari araç ile kamyonet çarpıştı: 3 yaralı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araç ile kamyonetin çarpışması sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Jandarmadan uyuşturucu ve KOM olayında 460 gözaltı

Gaziantep'te son 1 ay içerisinde kaçakçılık olayları ve uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilirken, toplam 460 şüpheli yakalandı.

Toplam 4345 haber.