Togg Haberleri

Togg Haberleri

Kardeş şehir Duisburg Belediye Başkanı Togg ile Gaziantep'i turladı

Depremden etkilenen bölgeleri ziyaret etmek ve iş birliklerinin çerçevesini genişletmek amacıyla Gazi şehre gelen Duisburg Belediye Başkanı Sören Link, TOGG'un sürücü koltuğuna geçerek Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile beraber aracı test etti.

Milli gözlem uydusu İMECE’den ilk görüntü

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İMECE'nin Togg Teknoloji Kampüsü'nden aldığı bir görüntüleri paylaştı.

Başkanın TOGG'u gelin arabası oldu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun makam aracı olan yerli ve milli otomobil TOGG, yeni düğün yapan çiftin gelin arabası oldu.

Togg, ilk kez gelin arabası oldu

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Batman'da gelin arabası olarak kullanıldı.

Çanakkale'ye gidecek öğrencilere TOGG sürprizi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Önceki dönem Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül ile birlikte 'Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına' projesi çerçevesinde Çanakkale'yi ziyaret edecek öğrencilerin bilgilendirme toplantısında öğrencilerle bir araya geldi.

Fadıloğlu, Togg'u kullandı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG'u kullandı. Başkan Fadıloğlu, 'Milli Teknoloji Hamlesinin nihai ürününü hep birlikte kullanıyoruz. Tüm ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Trafik çilesini bitirecek dev proje hizmete girdi

Gaziantep'in trafik çilesini sona erdirecek olan Boğaziçi Bulvarı projesi, iki etap halinde 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanarak hizmete girdi. Toplamda bin 703 evin kamulaştırıldığı proje ile kent trafiği nefes alırken, yoldan geçen ilk araç ise Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg oldu

Başkan Tahmazoğlu TOGG'u test etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, TOGG'nun vatandaşlarla buluştuğu tanıtım programında Türkiye'nin ilk ve yerli otomobilini sürerek, test etti.

TOGG ilk kez Gazianteplilerle buluştu, yoğun ilgi nedeniyle ilerleyemedi

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, Gazianteplilerle buluştu. Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Abdulhamit Gül'ün direksiyonuna geçtiği yerli ve milli otomobil TOGG, vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle güçlükle ilerleyedebildi. TOGG'u ilk kez yakından gören vatandaşlar ise dikkatle inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ’TOGG kredisi’ açıklaması

Manisa'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Kamu bankalarımız TOGG için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay 0,99 oran ile kredi kullandıracak. Yani Ziraat Bankası böyle bir destek verip 36 ay vade ile kredi kullandıracak ve TOGG satışlarını bu şekilde yapacaklar' dedi.

Yerli otomobil Togg’un ilk sahipleri belli oldu

Türkiye'nin otomobili Togg'un T10X modeli için sipariş hakkı kazanan 20 bin asil ve 20 bin yedek talihli listesi belli oldu. Talihli 20 bin kişiye 2023 yılında T10X modeli teslim edilecek.

Togg, dolandırıcılara karşı kullanıcıları uyardı

Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı T10X'i kullanıcılarla buluşturmasına sayılı günler kala, markanın adını kullanarak vatandaşları dolandırmaya çalışan kişilerin sayısında artış yaşandığını açıklayan Togg, kullanıcıları dikkatli olmaya çağırdı.

TOGG’dan yeni paylaşım: Tesisler neredeyse tamamlandı

TOGG'un, inşası devam eden Gemlik'teki fabrikasında çalışmalar hızlandı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda, Gemlik tesisinde bu ay boya tesisinin yüzde 99'unun, gövde tesisinin yüzde 97'sinin, montaj tesisinin ise yüzde 95'inin tamamlandığı bilgisi verildi.

TOGG’dan heyecanlandıran paylaşım; tesisler tamamlanıyor

TOGG Gemlik tesislerinde çalışmalar son sürat devam ediyor. Gemlik tesisinde bu ay boya tesisinin yüzde 96'sı, montaj tesisinin yüzde 89'u, gövde tesisinin yüzde 92'si tamamlandı.

Bakan Varank: “Ülkemiz yakın zamanda elektrikli araç konusunda global bir üretim üssü olacak”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Togg ile beraber diğer küresel markaların da Türkiye'deki elektrikli araç yatırımlarının devam ettiğini belirterek, 'Bildiğiniz gibi Ford'un bu konuda ülkemizde çok büyük bir yatırımı var. Bu ay itibarıyla Kocaeli'de tam elektrikli ticari araç üretimine başlıyorlar. Diğer birçok marka da ülkemize gelmek için fırsat kolluyor. Ülkemizin yakın zamanda elektrikli araç konusunda global bir üretim üssü olacağına emin olabilirsiniz' dedi.

Togg Türkiye’de ilk kez görücüye çıktı

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, ATO Congresium'da düzenlenen Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi'nde (EKO İKLİM) Türkiye'de ilk kez görücüye çıktı.

Türkiye'nin otomobili TOGG'un temelinin atılmasına artık saatler kaldı.

Türkiye'nin otomobili TOGG'un Bursa'nın Gemlik ilçesinde üretileceği fabrikanın temelinin atılmasına artık saatler kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak tören öncesi alandaki son hazırlıklar ve fabrikanın kurulacağı bölge havadan görüntülendi.