Son Dakika Haberleri

Son Dakika Haberleri

İslahiye Devlet Hastanesinde endişeli bekleyiş

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 4'ü öğrenci 9 kişinin ölümü, 11 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan feci kazanın ardından hayatını kaybedenler ile yaralananların yakınları hastaneye akın ederek endişe içinde beklemeye başladı.

SANKO Okulları Türkiye derecelerine bir yenisini ekledi

SANKO Okulları öğrencileri, Milli Eğitim Vakfı (MEV) tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen 'Prof. Dr. Aziz Sancar Fen Bilimleri Araştırma Projeleri Yarışması'nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Gaziantep'teki feci kazada ölü sayısı 9'a yükseldi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton tankerinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazadan bir acı haber daha gelerek ölü sayısı 9'a yükseldi.

Şahinbey'de baharın gelişi yağlı köfte yarışması ile kutlandı

Şahinbey Belediyesi Hıdırellez etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği 'Yağlı Köfte' yarışmasında kadınlar hünerlerini sergilediler.

GSO heyetinden belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretleri

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) heyeti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Gastronomi Ödülleri sahiplerini buluyor

Dünyaca ünlü Mutfağıyla Gastronomi anlamında Unesco fark oluşturan Şehirler Ağına girmeyi başaran İlk Türk Şehri olan Gaziantep'te düzenlenecek olan Gastronominin Yıldızları Ödül Töreninde Ödüller sahiplerini buluyor.

GAÜN'de hıdırellez coşkusu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Halk Bilimi Topluluğu, Türkçe Topluluğu, Türk Dünyası Araştırması Topluluğu ve Halk Oyunları Topluluğu ile beraber Hıdırellez Şenliği düzenledi. Etkinlik kapsamında GAÜN öğrencileri ve akademisyenler baharın müjdecisi olarak kabul edilen Hıdırellez'i kutlamak için bir araya geldi.

Büyükşehir'den tramvay açıklaması

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz durağından geçen bir tramvayın üzerine, yıldırım düşmesi ile ilgili açıklama yapıldı.

GAÜN Spor Bilimleri Fakültesinden Sağlıklı Yaşam Parkuru etkinliği

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi Sağlıklı Yaşam Parkuru etkinliği düzenledi. Spor ve rekabetin bir araya geldiği etkinlik öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

Gaziantep'te istihdamı, katma değeri ve çevre sağlığını bir arada sunan proje

Gaziantep'te kırsal alanda hayvancılıkla geçimini sağlayan ailelere, keçe yapımı öğretilerek hem küçükbaş hayvanlardan elde edilen yüne katma değer kazandırılıyor hem kadın çiftçilerin istihdam oranı artırılıyor hem de koyun ve keçi yünü yakımının önüne geçilerek çevreye verilen zarar engelleniyor.

Gaziantep'te tramvayın üzerine yıldırım düştü

Gaziantep'te 15 Temmuz durağından geçen bir tramvayın üzerine, yıldırım düşmesi sonucu kopan bir elektrik teli düştü. Yıldırımın düşmesinin etkisiyle tramvayın üst kısmında hafif çaplı bir yangın çıktı.

Müzik'te Dünya Birinciliği GKV'li Meriç Demircioğlu'nun

Danubia Talents Sanat Derneği tarafından geleneksel olarak her yıl Macaristan'da gerçekleştirilen ancak bu yıl da ilk kez Türkiye'de Gaziantep'te düzenlenen ve müzik alanındaki en önemli yarışmalardan birisi olan 1.Danubia Talent Uluslararası Müzik Festivali'ne katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Meriç Demircioğlu kendi kategorisinde dünya birinciliğini kazandı.

Aniden bastıran sağanak yağış vatandaşları hazırlıksız yakaladı

Gaziantep'te öğleden sonra başlayan ve kısa sürede şiddetini artıran sağanak yağış vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Ani yağışa yakalanan bazı vatandaşlar, ıslanmamak için koşarak yağmurdan korunmaya çalışırken, bazıları ise ağaçların altına girerek yağışın durmasını bekledi.

Beton tankerinin minibüsü biçtiği kazada 8 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton tankeri karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçti. Kazada 8 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır 11 kişi ise yaralandı.

Gaziantep'te feci kaza: 8 ölü

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tır, çarpıştığı yolcu minibüsünü biçti. Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı.

2 çocuğun öldüğü ATV kazasının davasında karar çıktı

Gaziantep'te, Hüseyin Akın ile Kerim Gündoğan'ın ölümüyle sonuçlanan ve otomobil sürücüsü tutuklu sanık Prof. Dr. Volkan Kılınçoğlu'nun yargılandığı ATV kazasına ilişkin davada karar duruşması görüldü. Karar duruşmasında sanık otomobil sürücüsü 3 yıl 7 ay 10 cezaya çarptırılarak tahliye edildi.

İspanya üniversiteleri ile GİBTÜ arasında ikili işbirliği protokolleri imzalandı

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, İspanya Üniversiteleri ile Erasmus İkili İşbirliği Anlaşmaları ve Üniversiteler Arası İşbirliği Protokolleri (MOU) İmzaladı. Yapılan anlaşmalar öğrenci ve akademisyen değişimlerini destekleyerek kültürel alışverişi ve akademik işbirliğini güçlendirmeyi amaçlıyor.

GKV'li Ada Arslan Piyano Solisti Kategorisinde Dünya üçüncüsü

Danubia Talents Sanat Derneği tarafından bu yıl ilk kez Türkiye'de Gaziantep'te düzenlenen ve müzik alanındaki en önemli yarışmalardan birisi olan 1. Danubia Talent Uluslararası Müzik Festivali'ne katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencisi Ada Arslan yarışmanın Piyano Solisti kategorisinde dünya üçüncüsü oldu.

Güneydoğulu Hububatçılar Venezuela heyetini GAİB'de ağırladı

Venezuela La Guaira Eyaleti Valisi José Alejandro Tern ve beraberindeki heyet, Celal Kadooğlu başkanlığındaki Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliğini GAİB hizmet binasında ziyaret etti. Görüşmelerde Venezuela ve Türkiye arasındaki ikili ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve yapılabilecek ortak projeler masaya yatırıldı.

Gaziantep'te piyasa değeri 1 milyon 346 bin TL olan kaçak sigara ele geçirildi

Gaziantep'te piyasa değeri 1 milyon 346 bin TL olan 22 bin 155 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 34 şüpheli gözaltına alındı.

Özhan Pulat: '3 puan alamadık ama belki bu 1 puan bizi ligde tutacak'

Hatayspor Teknik Sorumlusu Özhan Pulat, deplasmanda 1-1 berabere bitirdikleri Gaziantep FK maçının ardından, 3 puan alamadık ama belki bu 1 puan bizi ligde tutacak dedi.

Selçuk İnan: 'Kazanamadık ama kaybetmedik de'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Selçuk İnan, Hatayspor maçının ardından, Kazanamadık ama kaybetmedik de. Son 3 maç bizim için final olacak dedi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Hatayspor: 1 (Maç sonucu)

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Gaziantep FK, sahasında karşılaştığı Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Hatayspor: 1 (İlk yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Hatayspor'u ağırlıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Hatayspor: 1 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Gaziantep FK evinde Hatayspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk 20 dakikası 1-1 eşitlikle geçildi.

Şahinbey Belediyesi temizlik videosuyla gündem oldu

Yıllardır çevreye duyarlılık videoları ve projeleri üreten Şahinbey Belediyesi'nin vatandaşların çevreyi temiz tutması yönünde çektiği video sosyal medyada viral oldu.

Maden sahasında kamyonun çarptığı işçi hayatını kaybetti

Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki bir madende kamyon şoförü olarak çalışan işçi, başka bir kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şehitkamil Belediyespor, Kalespor'u 3-1 yenerek BAL'a yükseldi

Şehitkamil Belediyespor, Kalespor'u 3-1 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme başarısı gösterdi. Zorlu maçta takımı yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, maçın son düdüğüyle birlikte takım ve taraftarla büyük sevinç yaşadı.

Depremde ağır hasar alan 56 yıllık kaymakamlık binası birkaç darbeyle yıkıldı

Asrın felaketinde ağır hasar alan Gaziantep'in Yavuzeli ilçesindeki 56 yıllık kaymakamlık binası, kontrollü bir şekilde yıkıldı. Yarım asırlık binanın iş makinesinin birkaç darbesiyle yerle bir olması ise dikkat çekti.

Gaziantep'te feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesi Satırhöyük mevkiinde tıra çarpan otomobil sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.