Islahiye Haberleri

Islahiye Haberleri

Gaziantep'te depremde ağır hasar alan bina yıkım sırasında çöktü

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde depremde ağır hasar alan bina, kontrollü yıkım sırasında kepçenin darbesiyle bir anda çökerek yerle bir oldu. Binanın çökme anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Beton tankerinin, 9 kişinin öldüğü kazadan hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçen ve 9 kişinin ölümüne sebep olan beton tankerinin kazadan hemen önceki görüntüleri ortaya çıktı.

Sürücü 9 kişinin öldüğü kazayı hastalığına bağladı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton tankerinin yolcu minibüsüne çarptığı ve 9 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı kazanın ardından tanker sürücüsü Mehmet Göğüş'ün ifadesi ortaya çıktı. Göğüş, hızının 70-80 kilometre arasında olduğunu ve tansiyon hastası olduğunu ifade ederek gözlerinin karardığını söyledi.

9 kişinin öldüğü kaza ile ilgili tanker şoförü tutuklandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 9 kişinin öldüğü kazayla ilgili yürütülen soruşturmada tanker şoförü Mehmet Göğüş tutuklandı.

Gaziantep'teki feci kazada ölenlerin cenazeleri defnedildi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton tankerinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri İslahiye ilçesine bağlı Yeşilyurt köyünde defnedildi.

Gaziantep'teki feci kazada ölenlerin cenazeleri yakınlarına teslim edildi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton tankerinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Kazada hayatını kaybeden 9 kişiden 8'inin kadın olması dikkat çekti.

Gaziantep'teki feci kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton tankerinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi.

İslahiye Devlet Hastanesinde endişeli bekleyiş

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 4'ü öğrenci 9 kişinin ölümü, 11 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan feci kazanın ardından hayatını kaybedenler ile yaralananların yakınları hastaneye akın ederek endişe içinde beklemeye başladı.

Gaziantep'teki feci kazada ölü sayısı 9'a yükseldi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton tankerinin karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçtiği kazadan bir acı haber daha gelerek ölü sayısı 9'a yükseldi.

Beton tankerinin minibüsü biçtiği kazada 8 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton tankeri karşı şeride geçerek yolcu minibüsünü biçti. Kazada 8 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır 11 kişi ise yaralandı.

Gaziantep'te feci kaza: 8 ölü

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde tır, çarpıştığı yolcu minibüsünü biçti. Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı.

Maden sahasında kamyonun çarptığı işçi hayatını kaybetti

Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki bir madende kamyon şoförü olarak çalışan işçi, başka bir kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gaziantep'te kaçak kazı operasyonu: 3 gözaltı

Gaziantep'te tarihi eser kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda İslahiye'de izinsiz kazı yaptığı tespit edilen 3 şahıs suçüstü yakalandı.

Jandarmadan ilkokul öğrencilerine temel trafik eğitimi

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde jandarma ekiplerince 40 ilkokul öğrencisine temel trafik eğitimi verildi.

Kaybolan kadın jandarma destekli arama çalışmalarıyla bulundu

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde sabah erken saatlerde kaybolan ve hastalığı bulunan 58 yaşındaki kadın, jandarma destekli 219 personelle icra edilen arama faaliyeti sonucunda sağlıklı bir şekilde bulundu.

Kaza sonrası LPG tankındaki kaçağa itfaiye müdahale etti

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birinin LPG tankı gaz kaçırınca olaya itfaiye ekipleri müdahale ederek olumsuz bir durumun önüne geçti.

Gaziantep İl Sınırlarında Hafif Şiddetli Deprem Kaydedildi

20 Mart 2024 tarihinde saat 00:54'te, Gaziantep ilinin İslahiye ilçesine bağlı Kayabaşı bölgesinde hafif şiddette bir deprem meydana geldi. Deprem, yerel saatle 00:54'te, yerin yaklaşık 2.5 kilometre altında gerçekleşti.

Yıldırım: 'Ramazan'ın bereketini İslahiye ve Nurdağı ile paylaşalım'

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, Ramazan yardımlarının 6 Şubat depremlerinde büyük hasar alan ve hala toparlanma süreci devam eden İslahiye ve Nurdağı ilçelerine yapılması çağrısında bulundu.

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından İslahiye ilçesinde bir evin balkonunda yasadışı kenevir ekimi yaptığı tespit edilen 1 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep'te motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı.

İslahiye'deki depremzedeler kalıcı konutlara yerleşmeye başladı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde depremzede vatandaşlar, kura çekimi sonrası hak sahibi oldukları kalıcı konutlara yerleşmeye başladı. Depremzedeler, AFAD desteğiyle 1 yıldır barındıkları konteynerden kalıcı konutlarına taşındı.

Kaldığı cezaevini 44 yıl sonra ziyaret etti

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yaşayan 69 yaşındaki Muharrem Şeran, 1979 ve 1980 yıllarında yattığı cezaevinin kütüphaneye dönüştürüldüğünü duyunca, merak edip ziyaret etti. Şeran, cezaevinde geçirdiği günleri ve kütüphanenin önemini anlattı.

Şahin, 3'üncü döneminde İslahiye ve Nurdağı'na götüreceği projeleri anlattı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin, 3'üncü döneminde kente kazandırmayı planladığı projeleri kapsayan seçim beyannamesini tanıtmak amacıyla Nurdağılı ve İslahiyeli vatandaşlarla bir araya geldi.

Deprem bölgesindeki besicilere milyonluk yem desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İslahiye ve Nurdağı'nda hayvan yetiştiriciliği yapan ve hayvancılıkla geçimini sağlayan vatandaşlara toplamda 2 milyon kilogram hayvan yemi dağıtacak.

Yaralı bulunan kızıl şahin tedavi altına alındı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir vatandaş tarafından yaralı halde bulunan kızıl şahin tedavi altına alındı.

Depremde oğlunu kaybeden anne, umudunu kafede yaşatıyor

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde geçen yıl meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremde oğlu Umut Gençoğlu'nu kaybeden Esin Gençoğlu, yıkılan evinin olduğu arsaya oğlunun adını verdiği 'Umudum Kafe'yi açtı.

Otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı.

İslahiye'de deprem şehitliğini ziyaret eden Özgür Özel'e tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde deprem şehitliğini ziyareti sırasında depremzede bir vatandaşın tepkisine maruz kaldı.

CHP Lideri Özel: 'Böyle bir günde siyaset yapılmasını doğru bulmuyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Genel Başkanı Özgür Özel, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde ziyaret ettiği konteyner kentte, Böyle bir süreçte, böyle bir günde kesinlikle siyaset yapılmasını doğru bulmuyorum dedi.

Gaziantep protokolü, deprem mezarlığında vatandaşları yalnız bırakmadı

Gaziantep kent protokolü, 6 Şubat depremlerinin 1. yıl dönümünde İslahiye ilçesindeki deprem mezarlığında ziyaret ederek dua etti.