Gaziantep Olay Haberleri

Gaziantep Olay Haberleri

Gaziantep'te astsubayın öldüğü midibüs kazası kamerada

Gaziantep'te bir astsubayın hayatını kaybettiği, 17 kişinin yaralandığı midibüs kazasına ait görüntüler ortaya çıktı.

Gaziantep'te aranan firari hükümlü Adana'da yakalandı

Gaziantep'te 12 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari şahıs, jandarma ekiplerinin çember operasyonu ile saklandığı Adana'da yakalandı.

Seyir halindeki araçtan havaya ateş açan şahıs yakalandı

Gaziantep'te seyir halindeki lüks araçtan havaya ateş açan ve o anları sosyal medyadan paylaşan şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheli hakkına yasal işlem başlatıldı.

GAÜN'ün projesi Güneşi enerjiye enerjiyi paraya dönüştürüyor

Gaziantep Üniversitesi, Araban ilçesindeki 300 dönüm arazi üzerine kurduğu Güneş Enerji Sistemi ile üniversite bünyesindeki elektrik enerjisini karşılarken fazlasını da satarak akademik çalışmalara kaynak sağlıyor.

11. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Tıbbi Onkolog Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, 11. Türk Tıbbi Onkoloji Kongresi'nde 'Testis Kanserinde High Mobility Group Box-1 Ekspresyonu ve Tedavi Hedefi Olarak Rolü' konusunda yaptığı sunumla Türk Tıbbi Onkoloji Derneği tarafından geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 'En İyi Çalışma Ödülü'nü aldı.

Gaziantep OSB Başkanı Şimşek'ten 1 Mayıs mesajı

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kadooğlu ve yönetim kurulu üyelerinden Fatma Şahin'e ziyaret

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeniden seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e, Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şahin: 'Bu büyük ailenin en önemli parçası emekçi kardeşlerimizdir'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

SANKO Okulları'nın yüzmede milli takım gururu

SANKO Okulları öğrencisi Ali Emre Simitçi, 'Uluslararası 11. Swimming Talent Cup Yüzme Yarışması'nda Milli Takım adına Türkiye'yi temsil ederek hem uluslararası turnuvada hem de Milli Takım 15-16 Yaş Kategorisinde 50 metre Serbest Stilde ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

Üniversite sanayi sektör buluşmaları etkinliğine öğrencilerden yoğun ilgi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili, TİM Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Fikret Kileci Üniversite-Sanayi Sektör Buluşmaları etkinliğinde, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri ile bir araya geldi.

Gaziantep'te haşerelere karşı 165 bin noktada ilaçlama yapılıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), havaların ısınmasıyla kent genelindeki mahalle, cadde ve sokaklarda haşerelere ve kemirgenlere karşı ilaçlama çalışmalarına yoğunluk kazandırdı.

GAÜN'de MEDEK Çalıştayı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından 'Mesleki Eğitim Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MEDEK) Çalıştayı' düzenlendi.

HKÜ'de Game Jam ve Web Hackathon buluştu

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Yazılım Topluluğu, Dijital Oyun Tasarım Topluluğu ve Google Developer Student Clubs (DSC) öncülüğünde Game Jam ve Web Hackathon'u birleştirerek düzenlenen 'HKU Game & Web Innovation Marathon 2024' hafta sonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Kesintisiz 48 saat süren maraton, 100 yazılım geliştiricisini bir araya getirdi. Etkinlik, Cuma günü saat 11:00'de yarışmacılara özel olarak gerçekleştiren bir panel ile başladı ve 20 takımın katılımıyla kesintisiz 48 saat süren bir maraton şeklinde devam ederek, Pazar günü saat 17.00'da sonuçların açıklanması ile sona erdi.

Yılmaz: '1 Mayıs işçinin, emekçinin bayramıdır'

Başkan Avukat Umut Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü dolayısıyla yayımladığı mesajında, '1 Mayıs, alın teridir, emektir, direniştir, özgürlüktür. 1 Mayıs, işçinin, emekçinin bayramıdır' ifadesine yer verdi.

Tahmazoğlu 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Tüm İşçi Kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Yürekten Kutluyorum dedi.

GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci Emekçilerin 1 Mayıs'ını kutladı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci yayımladığı mesaj ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Yılmaz, yönetim kadrosunu açıkladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, yeni yönetim kadrosunu kamuoyuna duyurdu. Başkan Umut Yılmaz'ın Başkan Yardımcılığı görevine getirdiği isimler ise şu şekilde belirlendi: Yusuf Açıkgöz, Ceyda Gürsel, Cihan Ekici ve Arkın Bereketoğlu.

SANKO Okulları bölge elemelerinde iki birincilik kazandı

SANKO Ortaokulu öğrencileri, Adana'da düzenlenen 18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Elemelerinden iki birincilik ve dört üçüncülük dereceleri ile döndü.

Yılmaz, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Şehitkamil Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen organizasyonlarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Başkan Umut Yılmaz verdi. Çocuklardan, akademik başarılarıyla ilgili söz alan Başkan Yılmaz, başarılı her çocuğu ödüllendireceğinin sözünü verdi.

Gaziantep'teki kazada astsubay çavuş hayatını kaybetti

Gaziantep'te şehirlerarası yolcu taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında Hakkari'de görevli astsubay çavuş hayatını kaybetti, 17 kişi ise yaralandı.

Gaziantep'te yolcu taşıyan midibüs devrildi: 1 ölü, 7 yaralı

Gaziantep'te şehirlerarası yolcu taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi ise yaralandı.

Vali Çeber'den İHA'ya ziyaret

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, İhlas Haber Ajansı (İHA) Gaziantep Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

GASMEK 3 Boyutlu Tasarım Atölyesi'nde yeni nesil üretim metotları öğretiliyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından istihdama katkı sağlamak ve mesleki gelişim imkanı oluşturmak amacıyla GASMEK bünyesinde 3 Boyutlu Tasarım Atölyesi' kurarak eğitimlere başladı.

Halı Sektörü Afrika'da büyümeyi hedefliyor

Ticaret Bakanlığının desteği ile Batı Afrika'da yeni pazar arayışlarını sürdüren Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği'nin Sektörel Ticaret Heyeti, Moritanya'daki temaslarının ardından Senegal'e geçti. Senegal'in başkenti Dakar'da Senegalli halı ithalatçılarıyla bir araya gelerek B2B görüşmelerini gerçekleştiren ve yerinde pazar araştırması da yapan GAHİB Başkanı Zeynal Abidin Kaplan başkanlığındaki heyet, buradaki temaslarını tamamlayarak yurda döndü.

GAÜN Erasmus+ ka220 hed projesinin vilnius toplantısı başarıyla tamamlandı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Başaran yürütücülüğünde gerçekleştirilen STEAM Eğitiminde Girişimcilik Standartlarının Belirlenmesi projesinin beşinci ulus ötesi toplantısı, İspanya, İtalya, Yunanistan, Portekiz, Litvanya ve Türkiye'den akademisyenlerin katılımıyla Vilnus VGTU ininerijos licjus ev sahipliğinde Litvanya'da gerçekleştirildi.

Şahinbey Belediyesi minik masa tenisçilerini ağırladı

Şahinbey Belediyesi Okul Sporları Küçükler Masa Tenisi Grup Birinciliği 'ne ev sahipliği yaptı.

Medical Point Gaziantep Hastanesi, şehrin geleneklerine sahip çıkıyor

Medical Point Gaziantep Hastanesi, şehrin önemli geleneklerinden biri olan Gaziantep Lisesi'nin Geleneksel Baklava Günü etkinliğine sponsor oldu.

Yaz aylarının gelmesiyle bacak estetiğine ilgi arttı

Gaziantep'te özel bir hastanede görev yapan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzman Dr. Hayati Deniz, yaz aylarının gelmesiyle bacak estetiğine ilginin arttığını söyledi.

Gaziantepli Halıcıları Senegal Türkiye Büyükelçisi Sağman makamında ağırladı

Ticaret Bakanlığının desteği ile Batı Afrika ülkesi Senegal'de pazar arayışlarını sürdüren Gaziantepli halı ihracatçıları Türkiye Büyükelçiliğinde ağırlandı.

Gaziantep'te etkili olan rüzgar bir evin çatısını uçurdu

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde etkili olan kuvvetli rüzgar, hayatı olumsuz etkilerken bazı evlerin çatısı uçtu.