Araban Haberleri

Araban Haberleri

Jandarmadan özel çocuklara trafik eğitimi

Gaziantep'te jandarma ekiplerince özel çocuklara trafik eğitimi verildi.

Umre'de rahatsızlanan vatandaş ambulans uçakla yurda getirildi

Umre için gittiği Suudi Arabistan'da rahatsızlanan Türk vatandaşı, önceki gün sabah saatlerinde Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla yurda getirildi.

Anpa Gross artık Anadolu'da

Anpa Gross Marketler Zinciri, yeni mağazasını Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sanayi şehri ve yıldızı olarak anılan Gaziantep'te Anpa Gross 27 AVM'de hizmete açıyor. 18 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00 'da yapılacak muhteşem açılışta her zaman olduğu gibi büyük indirimler ve kampanyalar, Anpa Gross müşterileriyle buluşacak. Görkemli açılışa büyük bir ilginin olacağı bekleniyor.

Gaziantep'te gerçeği aratmayan afet tatbikatı

Gaziantep'te alanında uzmanlaşmış hekimler ve sağlık personelinin katıldığı, kısıtlı imkan ve zor saha şartlarını barındıran muhtemel afet tatbikatı gerçeği aratmadı.

GAÜN öğrencilerinden Kudüs söyleşisi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden Amine Sena Aslan ve Dilek Kurt tarafından Kudüs Söyleşisi düzenlendi.

Gaziantep'te FETÖ-PDY'ye 'Kıskaç' operasyonu: 20 gözaltı

Gaziantep'te FETÖ-PDY silahlı terör örgütüne yönelik kıskaç operasyonunda 20 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli şahıslardan 7'si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken 6'sı kadın 13 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

84 yaşındaki hastanın ameliyatsız yöntemle kalp kapağı değişti

Gaziantep'te aort kapağında darlık ve kalp damarlarında tıkanıklık olan 84 yaşındaki Abdulkadir Akın, Transkateter Aort Kapak İmplantasyonu (TAVİ) adı verilen yöntemle tedavi edilerek sağlığına kavuştu.

Erdem koleji öğrencileri uluslararası sınavda ter döktü

Özel Erdem Koleji'nde, Uluslararası Kanguru Matematik Derneği Türkiye Temsilciliği tarafından düzenlenen ortaokul öğrencileri arasında uluslararası düzeyde gerçekleştirilen Kanguru Matematik ve Kanguru Fen Bilimleri Final Sınavında ter döktü.

Kalkınma Yolu Projesi, Güneydoğu'ya can suyu olacak

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu ve yönetim kurulu üyeleri 3 günlük Mardin, Şırnak ve Irak programı kapsamında Cizre Kaymakamı Nazlı Demir, Silopi Kaymakamı Cihat Koç ve Cizre Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ömer Faruk Yıldırım'ı ziyaret etti.

Gazianteplilerin vazgeçilmezi: Kahvaltılık zahter

Gazianteplilerin vazgeçilmezi olan kahvaltılık zahter, geçmişten günümüze sofraları süslemeye devam ediyor.

Gaziantep'te 9 araçtan hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından farklı tarihlerde 9 araçtan hırsızlık yapan şahıs suçüstü yakalandı.

'Geçmişten Günümüze Hemşirelikte Değerler III' sempozyumu

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Hemşirelik Bölümü tarafından '12-18 Mayıs Dünya Hemşirelik Haftası' etkinlikleri kapsamında 'Geçmişten Günümüze Hemşirelikte Değerler-III' konulu sempozyum düzenlendi.

'Yeşil Yetenekler Eğiticilerin Eğitimi' programının ilk etabı sona erdi

Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) tarafından akademisyenlere yönelik olarak düzenlenen Yeşil Yetenekler-Eğiticilerin Eğitimi programının ilk etabı dört haftanın ardından tamamlandı. GAİB hizmet binasında gerçekleştirilen eğitimlere başta Gaziantep Üniversitesi olmak üzere bölge üniversitelerinden yetmişin üzerinde akademisyen katıldı.

GAÜN öğrencileri tüketici hakları için sahaya indi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programı birinci sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Dr. Ali Balkan tarafından yürütülen 'Tüketici Hakları Bilincinin Geliştirilmesi' temalı Toplumsal Duyarlılık Projesi (TDP) kapsamında, Gaziantep'te vatandaşlara dönük tüketici hakları ile ilgili bilgilendirme etkinliği düzenledi.

Jandarmadan huzurlu sokaklar uygulaması: 128 aranan şahıs yakalandı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı genel asayişin ve kamu düzeninin devamının sağlanması adına huzurlu sokaklar uygulaması yaptı. 128 aranan şahıs yakalandı.

SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü kadrosunu genişletiyor

SANKO Üniversitesi Hastanesi güçlü hekim kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hatice Bayar Açık SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Gaziantep'te 18 yıl aranması olan firari yakalandı

Gaziantep'te hırsızlık suçundan hakkında 18 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı.

Başkan Yılmaz'dan önemli uyarı

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, emlak, ilan ve çevre temizlik vergilerinin birinci taksit ödemelerine ilişkin, 'Ödemeler, 31 Mayıs Cuma 2024 günü mesai bitimine kadar web sitemiz, veznelerimiz, Vakıfbank şubelerinden ve internet bankacılığından yapılabilir' dedi.

Borçlulara kötü haber

Ankara Barosu mensubu Avukat Mehmet Demirayak, özellikle son yıllarda sıklıkla gündeme gelen ve çokça kafa karışıklığına sebep olan munzam zarar tazminatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demirayak, alacaklının faizle karşılanamayan munzam zararını talep etme hakkının gündemde olduğunu söyledi.

GTO, 26 Mayıs'ta eğitim festivali düzenliyor

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), 26 Mayıs'ta Gaziantep Odeon Performans Sanatları Merkezinde (GO PSM) eğitim festivali düzenleyecek.

Tavuk karası hastalığı hayatını kararttı: Gündüz az görüyor, gece hiç görmüyor

Gaziantep'te yaşayan ve 2 yıldır tavuk karası adı verilen göz hastalığıyla mücadele eden Hasan Hüseyin Güneş, gözlerini kaybetme riski ile karşı karşıya. Hastalığı nedeniyle gündüz az gören, gece ise neredeyse hiç görmeyen Güneş, eski sağlığına kavuşmak istiyor.

SANKO Üniversitesi'nde romatoloji sempozyumu düzenlenecek

SANKO Üniversitesi ve Doğu Anadolu Romatoloji Derneği iş birliği ile 3. Romatoloji Sempozyumu düzenlenecek.

Gaziantep'te 103 engelliye akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtıldı

Şahinbey Belediyesi, engelliler haftası nedeniyle 103 adet akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtım yaptı.

Toroslar EDAŞ Gaziantep'i bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı

Toroslar EDAŞ, Gaziantep'te kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2024 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.

Irak pazarında yaşanan sorunlar Mardin'de masaya yatırıldı

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği'nin 3 gün sürecek olan Mardin ve Irak programı Mardin Valisi Tuncay Akkoyun'u ziyaretle başladı.

Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi

Kurulduğu günden bu yana Gaziantep'in en gözde liseleri arasında yer alan Oba Türkan-İhsan Özgüçlü Anadolu Lisesi, düzenlenen kep töreniyle birlikte okul ilk mezunlarını verdi.

ANKA Hemşireler Günü'nü kutladı

ANKA Hastanesi, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle hemşire, hekim ve sağlık çalışanları, hastane yönetimi tarafından organize edilen yemekte bir araya geldi.

Eşini öldürüp, oğlunu ve damadını ağır yaralayan zanlı tutuklandı

Gaziantep'te tüfekle eşini öldüren, oğlunu ve damadını da ağır yaralayan şahıs, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Medıcal Point Gaziantep'te 17. yılını kutladı

Medical Point Gaziantep Hastanesi 17. yıl kutlaması tüm çalışanların katılımıyla gerçekleşti.

Gaziantep ile Hatay kardeş şehir oluyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Hatay Büyükşehir Belediyesi, kardeş şehir protokolü imzalayarak 6 Şubat depremlerinden etkilenen iki şehrin yaralarını beraber saracak.