Gaziantep'te Günün Önemli Gelişmeleri 30.12.2023

Gaziantep'te Günün Önemli Gelişmeleri 30.12.2023

Gaziantep'te Günün Önemli Gelişmeleri

Youtube Kanalı VİDEO

VİDEOYU PAYLAŞ!

Gaziantep'te Günün Öne Çıkan Haberleri:

  1. Ağaç Dikimi Taşlıca Malazgirt Mahallesi'nde Gerçekleşti: Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Taşlıca Malazgirt Mahallesi'nde 3 bin 26 metrekarelik alana ağaç dikimi gerçekleştirdi. Şehre yeşil bir dokunuş daha yapıldı.

  2. İnşaat Çökmesi: 2 İşçi Enkaz Altında: Gaziantep'te devam eden bir inşaatta beton dökümü sonrası çökme meydana geldi. Ekipler, enkaz altında kalan 2 işçiyi çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Maalesef, işçilerden birinin durumu ağır.

  3. Gaziantep'te Soğuk Hava ve Salep Talebi: Soğuk havanın etkisini göstermesiyle Gaziantep'te vatandaşlar, salebe yoğun ilgi göstermeye başladı. Şehirdeki salepçiler, artan talebe yetişmeye çalışıyor.

  4. Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı: Araban ilçesinde polis ekipleri tarafından hırsızlık yaptığı tespit edilen bir şüpheli şahıs yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  5. Büyükşehir'den Sağlık Ocağı, Cami ve Kur'an Kursu: Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Modeli çerçevesinde Oğuzeli ilçesine bağlı Büyükşahinbey Mahallesi'ne yeni bir sağlık ocağı, cami ve Kur'an kursu yapımı için harekete geçti.