MUĞLA

MUĞLA Haberleri

Ayak topuğundan 37 santim tel çıktı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Nazika Kandemir'in sağ ayak topuğunun üstünden 37 santimetre uzunluğunda tel çıktı. Daha önce geçirdiği operasyonlarda bir ihmal olup olmadığının tespiti ve telin nereden geldiğini bulmak için Kandemir, savcılığa ikisi özel üç hastane hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

17 yaşındaki kızın ölümünde anne ve babaya ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu'nun yatağında ölü bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi. Tutuklanan genç kızın anne ve babası, nitelikli kasten öldürme suçundan müebbet hapis ile yargılanacak.

Tekneyle yurt dışına kaçmaya çalışan müteahhit Marmaris’te yakalandı

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan binalarla ilgili soruşturmada hakkında yakalama kararı çıkarılan müteahhit, tekneyle yurt dışına çıkmaya çalışırken Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında yakalandı.

İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu ile ilgili hastaneden yazılı açıklama yapıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu ile ilgili olarak hastaneden yazılı açıklamada bulunuldu.

İbrahim Tatlıses’in yardımına dargın olduğu oğlu koştu

Muğla Bodrum'da sabah saatlerinde kaza geçiren İbrahim Tatlıses'in yanına ilk gelen, araları açık olan oğlu Ahmet Tatlıses oldu. Oldukça telaşlı görünen Ahmet Tatlıses, kurtarma çalışmalarını yakından takip edip mahkemelik olduğu babasına yardımcı olmak için koşturdu. Kazadan sonra hastaneye babasının yanına giden Ahmet Tatlıses'in babasının başından ayrılmadığı belirtildi.

Tatlıses’in bilincinin açık olduğu ve konuştuğu belirtildi

Muğla Bodrum'da trafik kazası geçiren ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in bilincinin açık ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Sanatçı İbrahim Tatlıses, Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında araçta sıkıştı

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi.

Marmaris’te orman yangını

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına ekipler müdahale ediyor.

Bodrum Kalesi’nde şok ölüm

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kale surlarından kendisini aşağı atan 23 yaşındaki bir genç yaşamını yitirdi.

Silahla vurduktan sonra cesedi yakıp asitle eritmeye çalışmışlar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kum dolu çuval içerisinden çıkan cesedin 50 yaşındaki Ümit Erol'a ait olduğu tespit edildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 5'i tutuklandı. Ümit Erol'un öldürüldükten sonra cesedinin yok edebilmek için yakmaya ve asitle eritilmeye çalışıldığı ortaya çıktı.

İçişleri Bakanlığı: “Marmaris’teki yangına 20 helikopter, 14 amfibik uçak, 220 arazöz ve 2 İHA destek veriyor”

İçişleri Bakanlığı, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangınını söndürme çalışmalarına 20 helikopter, 14 amfibik uçak, 220 arazöz, 20 TOMA, 2 İHA ve 55 iş makinesinin destek verdiğini açıkladı.

Pınar Gültekin cinayeti duruşması 20 Haziran’a ertelendi

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bağ evinde öldürülen Pınar Gültekin cinayetinde sanık Cemal Metin Avcı ile diğer sanıkların yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, duruşmayı 20 Haziran tarihine erteledi.

Şehit polis için tören düzenlendi.

Muğla'nın Ortaca İlçesi Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliğinde gece saatlerinde mesai arkadaşının silahını temizlediği sırada kazaen vurulan ve hastanede şehit düşen Aydın'lı polis memuru 48 yaşındaki Aytaç Babayiğit Muğla Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardında baba ocağı Aydın Efeler ilçesine gönderildi.

Pınar Gültekin cinayetinde 7’nci duruşma görüldü

Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin cinayeti davasının 7'nci duruşması Muğla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

Ören’i aşan alevler Yeniköy Termik Santrali’ne doğru ilerliyor

Muğla'da 9 gündür devam eden orman yangınları Milas'ta şiddetini arttırarak devam ediyor. Önceki gün Kemerköy Termik Santrali'ne ulaşan alevlerin bugün de Yeniköy Termik Santrali'ne doğru ilerlediği belirtildi. Ekipler bölgede yoğun güvenlik önlemi alırken, iklim ve arazi şartları mücadeleyi zorlaştırıyor.

Muğla yangınlarında 9’uncu günde son durum

29 Temmuz'da Marmaris ve Bodrum'da başlayan, ardından Milas, Köyceğiz, Kavaklıdere, Seydikemer ilçeleri ile devam orman yangınlarında Milas, Köyceğiz ve Kavaklıdere'deki yangınlar aktif şekilde devam ediyor.

Muğla’da ormanlar alev alev yandı, tahribat gün aydınlanınca ortaya çıktı

Muğla'nın Kavaklıdere'ye bağlı ormanlık alanlarında çıkan orman yangınların bir kısmı kontrol altına alındı. Günün ilk ışıklarıyla birlikte ortaya çıkan tahribat havadan görüntülendi.

Alevler TRT vericilerine 500 metre yaklaştı

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesine Aydın'dan sıçrayan orman yangını, Kavaklıdere ilçesinden de Menteşe ilçesine sirayet etti.

Menteşe’de yangın söndürme çalışmaları devam ediyor

Muğla bölgesinde devam eden ve kontrol altına alınmayan Kavaklıdere'deki orman yangını Muğla'nın Menteşe sınırlarına dayandı. Menteşe'nin kırsal Şenyayla Mahallesi'ne yakın noktada devam eden yangın havadan görüntülendi.

Toplam 25 haber.