KONYA

KONYA Haberleri

Konya’da 2 genç kız çıktıkları çatıdan aşağıya atladı

Konya'da 2 genç kız, çıktıkları 15 katlı binanın çatısından aşağıya atladı. 2 genç kız olay yerinde hayatını kaybederken, yere düştükleri an güvenlik kamerasına yansıdı.

Dava için yola çıkan avukatın kamu görevi yaptığı gerekçesiyle itiraz ettiği hız cezası iptal edildi

Konya'dan duruşmaya katılmak için aracıyla Bursa'ya giden daha sonra tekrar dava için Konya'ya dönüşe geçen avukata hız sınırını aştığı gerekçesiyle ceza kesildi. Cezaya itiraz eden avukat Adem Akyürek, 'Avukatın kamu görevi yaptığını, duruşmalarına yetişmesi gerektiğini, duruşma hazırlıklarını yapması gerektiğini söyleyerek tarafıma düzenlenen para cezası tutanağını kaldırdı' dedi.

Doktor silahla saldırıda hayatını kaybetti, zanlı intihar etti

Konya'da kardiyoloji uzmanı doktor, çalıştığı hastanede uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Bir hastanede güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen katil zanlısı silahını kendine ateşleyerek intihar etti.

Sokak ortasında karısını bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı

Konya'nın Ilgın ilçesinde bir kişi, ayrı yaşadığı karısını yol ortasında bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli koca polis ekiplerince yakalanırken, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya’da işçi taşıyan servis minibüsleri çarpıştı: 14 yaralı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, işçi taşıyan 2 servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 14 kişi yaralandı.

Konya’da otobüs şarampole devrildi: 5 ölü, 42 yaralı

Konya'da bir tur otobüsünün buzlanma ve tipi nedeniyle şarampole devrilmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybederken, 42 kişi de yaralandı.

Konya’da kum fırtınası zincirleme kazaya sebep oldu: 7 yaralı

Konya'nın şehirlerarası kara yollarında yer yer etkili olan kum fırtınası ulaşımda aksamalara sebep olurken, meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Arabası çizildi diye kapıcıyı öldürdü

Konya'da apartmanın önüne park ettiği aracının çizilmesi üzerine tartıştığı kapıcıyı bıçaklayarak öldüren cinayet zanlısı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Başkan Altay TEKNOFEST 2021’de

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dünyanın en büyük teknoloji festivali olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST 2021)'ne katılarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile birlikte stantları ziyaret etti.

Konya’da otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Konya'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Uzman Çavuş eşini almaya giderken kazada hayatını kaybetti

Konya'nın Seydişehir ilçesinde görev yapan Uzman Çavuş eşini almaya giden Merve Polat, kullandığı otomobilinin kaldırıma çarptıktan sonra devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

Beyaz eşya yüklü tır alev alev yandı

Konya'nın Ereğli ilçesinde seyir halindeki beyaz eşya yüklü tır çıkan yangında alev alev yandı.

Toplam 12 haber.