KAYSERİ

KAYSERİ Haberleri

Katil zanlısının rahatlığı pes dedirtti

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 16 yaşındaki genci pompalı tüfekle vurarak öldüren katil zanlısı adliyeye sevk edildi. Zanlının cinayet nedenine, 'kendi aramızdaki mesele' diyerek cevap vermesi 'pes' dedirtti.

Kayseri İş İlanları: Anadolu'nun Kalbinde Kariyer Fırsatları

Türkiye'nin kalbinde bulunan Kayseri, hem ekonomik büyümesi hem de iş olanakları açısından dikkat çeken bir şehirdir. Kayseri iş ilanları, farklı sektörlerde birçok pozisyon için harika fırsatlar sunmaktadır. Kayseri'de iş aramayı düşünüyorsanız, bu şehrin iş olanaklarını elemanonline.com.tr üzerinden keşfetmeye başlayın.

Kayseri'de cami tuvaletinden musluk çalanlara 7 yıl 6 ay

Talas'ta cami tuvaletlerinden musluk ve musluk bataryası çalan sanıklara mahkemeden hapis cezası çıktı.

Kayseri 4.8 şiddetindeki depremle sallandı

Kayseri'de meydana gelen 4.8 şiddetindeki deprem paniğe yol açarken vatandaşlar kendilerini sokağa attı.

Kayseri’deki feci kazada ölü sayısı 3’e yükseldi

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kamyonun park halinde duran otomobile çarpması sonucu hem otomobil hem de kamyon yandı. Feci kazada yanan otomobilin içerisindeki 2 kişinin cansız bedeninin ardından bir çocuğa ait olduğu düşünülen yanmış ceset de tespit edildi.

Araç kiralayanlara boş senet imzalattılar, ’arıza var’ deyip 17 kişiyi mağdur ettiler

Kayseri'de polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, firmalarından araç kiralayan kişilere boş senet imzalattıktan sonra araçta arıza olduğunu söyleyerek senetleri dolduran, senetleri imzalayanlardan da tehdit yoluyla para tahsil eden 2'si kadın 8 kişi yakalandı. Şahısların bu yöntemle 17 kişiyi 1 milyon TL mağdur ettiği belirlendi.

Kayseri’deki ’faul’ cinayetinde ağabey tutuklandı, kardeşine ev hapsi verildi

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde halı saha maçında kendisine faul yaptığı gerekçesiyle tartıştığı kişiyi pompalı tüfekle öldüren şahıs tutuklanırken, kardeşine ev hapsi verildi.

Faili meçhul cinayetin şüphelileri jandarmadan kaçamadı

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 27 Haziran 2021 tarihinde Talas ilçesinde gerçekleşen faili meçhul cinayetin şüphelileri yakalandı.

Trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuruna gözü yaşlı veda

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde dün geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren polis memuru Yusuf Yıldırım için tören düzenlendi.

Toplam 9 haber.