Vizyoner Lider: Gizem Büşra Bilgiç, Nizip'e Yeni Bir Soluk Getiriyor!

'Gizem Büşra Bilgiç, Nizip'e umut ve değişim getiriyor, kadınların gücünü temsil ederek ilçenin geleceğine ışık saçıyor.'

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 31 Mart yerel seçim çalışmaları hızla sürerken, İYİ Parti adayı Gizem Büşra Bilgiç, ilgi odağı haline geliyor. Nizip'in ilk kadın adayı olan Bilgiç, adaylığının açıklanmasından bu yana aktif bir şekilde sahada çalışmalarına devam ediyor. Esnaf ve ev ziyaretlerini sürdüren Bilgiç, tüm Nizip halkının gözünde ışıldıyor.

Gizem Büşra Bilgiç, gazetecilere verdiği röportajda, "Adaylığının açıklanmasından bu yana Nizip'te tüm dengeleri değiştiren ve en çok konuşulan başkan adayı olarak İYİ Parti'nin Nizip Belediye Başkan adayı olarak göreve talibim. Biz İyiler Hareketi olarak Nizip'li hemşehrilerimizle tarih yazmaya ve Nizip'in kaderini değiştirmeye geliyoruz." dedi.

Bilgiç, Güneşli Günlerin Nizip için yakın olduğunu belirterek, "Güneş gibi adil ve adaletli olacağız. Herkesin eşit ve adil hizmet alacağı bir Nizip için mücadele ediyoruz. Seçim bürosu açılışımızı 9 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 15:00'te gerçekleştireceğiz. Bu kutlu yürüyüşte bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımızı aramızda görmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN