İş, spor ve siyaset insanı Hüseyin İnce Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı

İş, spor ve siyaset insanı Hüseyin ince, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu açıkladı

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 tarihinde sandığa gidilecek. Seçim sonucunda büyükşehir belediye başkanı, belediye başkanı, belediye meclisi üyesi, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenecek.

 

Belediyelerde yeri görev almak isteyen başkanlar da adaylıklarını açıklamaya başladı. İş, spor ve siyaset insanı Hüseyin ince, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Adalet Birlik Partisi (AB Parti)'nden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu açıkladı

Gaziantep Şahinbey ilçesinde İnceler Isı Gıda Pazarlama Ltd. Şirketi Sahibi, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Fahri Başkanı, Adalet Birlik Partisi (AB Parti) Kilis İl Başkanı Hüseyin İnce, Adalet Birlik Partisi'sinden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunu belirterek seçildiği takdirde 24 saat boyunca Gaziantepliler için çalışacağını söyledi.

Adalet Birlik Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin İnce, “Benim Gaziantep için iddialarım ve projelerim var. Sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde, halkın yönetimde söz sahibi olduğu bir yönetim uygulayacağım. Hayata geçireceğimiz projeler, Gazianteplilerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel ilçemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır.” Dedi.

Yüklenmek istediği sorumluluğun çok ağır olduğunu ve bu yükün sorumluluğunun bilinciyle adaylığını açıkladığını anlatan Adalet Birlik Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hüseyin İnce, “Gazianteplilerin hepsini kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle İlçemizi hak ettiği güzelliklerle buluşturacağım. Gazianteplilerin istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, Gazianteplilerden alacağımız destekle, -işimiz HİZMET OLACAKTIR-. Makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, milletin hizmetkarı olarak, iyi ve kötü günde Gazianteplilerin hizmetinde olacağım. Tüm Gazianteplilerin oylarına talibim. Hepsine selam ve kalbi muhabbetlerimi iletiyorum.” Diye konuştu.

Hüseyin İnce Kimdir?

 

Hüseyin İnce, iş, spor ve siyaset insanıdır.

 

16.12.1983 tarihinde Gaziantep de dünyaya gelmiştir.

 

İlk ve orta öğrenimini yine Gaziantep’te tamamlayan Hüseyin ince daha sonra sıhhi tesisat ve mekanik üzerine eğitim görmüştür. İnce, ustalık belgesi alarak sıhhi tesisat ve mekanik üzerine çalışmalar yapmıştır. Eğitimlerine Arnavutluk’ta Yenipazar Üniversitesi siyasi bilimler ve iktisat bölümlerinde devam etmektedir.

 

Gaziantep Şahinbey ilçesinde İnceler Isı Gıda Pazarlama Ltd. şirketi firmasının sahibi olan Hüseyin ince, spor insanı olarak Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Fahri Başkanlığını da yürütmektedir.

 

Adalet Birlik Partisi (AB Parti) Kilis İl Başkanı Hüseyin İnce, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Adalet Birlik Partisi'sinden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayıdır.

 

Adalet birlik Partisi Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı aday adayı İrfan uzun tarafından adaylığı onaylanarak kamuoyuna duyuruldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN