• Haberler
  • Gündem
  • Gaziantep'te geleneksel Gaziler Sürüşü'nün 12'ncisi yapıldı

Gaziantep'te geleneksel Gaziler Sürüşü'nün 12'ncisi yapıldı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen 'Gaziler Sürüşü'nün 12'ncisine katılarak motosikletle şehir turu attı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen ’Gaziler Sürüşü’nün 12’ncisine katılarak motosikletle şehir turu attı.

Şahinbey Belediyesi, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı ile Türk Chopper Motosiklet Kulübü ortaklığıyla düzenlenen 12’nci Gaziler Sürüşü, Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi önünden başladı. Sürüşe katılarak motosiklet kullanan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehitlerin ve gazilerin vatan için kanlarını ve canlarını ortaya koyduğunu söyledi.

"Her yıl olduğu gibi bu yıl da Gaziler Sürüşü için bir araya geldik"

Programda motosiklet kullanan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Vatanımızın, ülkemizin istikbali ve istiklali için canlarını seve seve ortaya koyan ve bu uğurda şehit olan şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin aziz hatıralarını yaşatmak için Gaziler Günü dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da Gaziler Sürüşü için bir araya geldik. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmetle yad ediyoruz. Hayattaki gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyoruz" dedi.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter ile Türk Chopper Kulübü Gaziantep Şubesi Başkanı Sedat Durgun da 12’ncisi düzenlenen geleneksel Gaziler Sürüşü’ne verdiği desteklerden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Bakmadan Geçme