Gaziantep FK, Galatasaray Maçı Öncesi Son Antrenmanı Tamamladı

Gaziantep Futbol Kulübü, yaklaşan Trendyol Süper Lig 23. hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçı için titiz bir hazırlık sürecine girmiştir.

PAYLAŞ

Teknik Direktör Marius Sumudica'nın liderliğinde gerçekleştirilen antrenman, bugün saat 14:00'te başlamış ve yaklaşık 1 saat 25 dakika sürmüştür.

Antrenmanın ilk bölümünde oyuncular, ısınma ve top kapma becerilerini geliştirmeye yönelik 5'e 2 çalışmalarıyla ritim kazandılar. Ardından, oyuncular orta-şut çalışmalarına odaklanarak gol vuruşları ve pas alışverişi üzerinde yoğunlaştılar. Antrenmanın son aşamasında ise takım, çift kale maçla taktiksel uygulamaları deneyimleme fırsatı buldu.

Bu yoğun antrenman programının ardından Gaziantep Futbol Kulübü, 28 Ocak Pazar günü sabah saatlerinde bir sonraki hazırlık aşamasına geçmek üzere İstanbul'a hareket edecek. Takım, kamp sürecinde taktiksel detayları pekiştirerek Galatasaray karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanmayı amaçlamaktadır. Futbolseverler, bu mücadeleyi heyecanla beklerken, kulüp, oyuncular ve teknik ekip arasındaki işbirliğiyle başarıya ulaşma hedefinde kararlı bir duruş sergilemektedir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN