Ekonomide Üretime Katılan Eller Projesi Satış Günleri Etkinliği 10'uncu kez gerçekleştirildi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) iş birliğinde ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bu yıl 10'uncusu düzenlenen Ekonomide Üretime Katılan Eller Projesi Satış Günleri Etkinliği'nin açılışı Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) iş birliğinde ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bu yıl 10’uncusu düzenlenen Ekonomide Üretime Katılan Eller Projesi Satış Günleri Etkinliği’nin açılışı Sanko Park Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılış törenine, Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve Eşi Jülide Konukoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Kadın Girişimciler Kurulu’ndan sorumlu GSO Yönetim Kurulu Üyesi Melike Yüksel, GSO Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu, TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşen Ahi, kurul üyeleri ve kadın girişimciler katıldı.

Çeşitli sektörlerde 100 standın yer aldığı etkinlikte ahşap boyama eşyalar, Antep işi nakış, el işi, takı ve giysilerin yanı sıra pasta, börek ve yuvalama gibi yöresel yiyecekler satışa sunuluyor.

Bu yıl 10’uncusu gerçeklesen Ekonomide Üretime Katılan Eller Projesi Satış Etkinliği’nin kadın girişimlere ve sektörlere büyük katkılar sunduğunu söyleyen protokol üyeleri, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından etkinlik kapsamında kurdukları stantları gezerek ürünleri yerinde inceledi.

Ekonomide Üretime Katılan Eller Projesi Satış Günleri Etkinliği 9-10 Mart 2024 tarihlerinde 10:00 ile 22:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN