E- spor 25 Aralık Kurtuluş Günü etkinlikleri başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Spor ve Daire Başkanlığına bağlı olarak hizmet veren E-Spor Merkezi, Gaziantep'in Kurtuluş'unu düzenleyeceği etkinlik günleri ile kutlamaya hazırlanıyor.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Spor ve Daire Başkanlığına bağlı olarak hizmet veren E-Spor Merkezi, Gaziantep’in Kurtuluş’unu düzenleyeceği etkinlik günleri ile kutlamaya hazırlanıyor.

Gençlerin sanal yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine imkan sağlayan Büyükşehir Belediyesi E-Spor Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinlikte FIFA Turnuvası, Valorant Turnuvası, Valorant Ölüm-Kalım Yarışması ve E-Spor Bilgi Yarışması 5 gün boyunca devam edecek.

Etkinlik sonunda kazananları sürpriz hediyeler bekliyor

Gaziantep’in Kurtuluşu çerçevesinde yapılacak olan E-Spor etkinliklerine lise ve üniversite öğrencileri başvuru yapabilecek. Düzenlenen etkinliğin ardından dereceye girenlere sürpriz hediyeler verilecek.

Etkinlik için başvurular bugün son buluyor

Etkinliğe katılmak isteyen yarışmacılar 18 Aralık Pazartesi gününe kadar https://forms.gle/pLCWBxQnP5CoaUyb8 çevrimiçi linkten başvuru yapabilecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN