Bir kişinin öldüğü beton mikseri-motosiklet kazası güvenlik kamerasında
Gaziantep'te motosikletin beton mikserine çarpması sonucu annenin hayatını kaybettiği, sürücü oğlunun ise yaralandığı feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Gaziantep’te motosikletin beton mikserine çarpması sonucu annenin hayatını kaybettiği, sürücü oğlunun ise yaralandığı feci kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Şehitkamil ilçesi Alpaslan Mahallesi’nde Araban Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim S. idaresindeki 27 AYM 713 plakalı motosiklet, kavşaktan döndüğü esnada yolun sağında park halinde bulunan otomobile çarpmamak için direksiyonu kırdı. Ancak bu sırada dengesini kaybeden sürücü ve arkasındaki annesi Zeynep S. yola savruldu. Yere düşen kadın, hemen arkalarından gelen ve sürücüsü öğrenilemeyen 27 AUV 958 plakalı beton mikserinin altında kaldı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri motosikletten düşerek mikserin altında kalan Zeynep S.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden kadının cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yaralı oğlu ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaza güvenlik kamerasına yansıdı
Kaza anı ise bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, Araban Yolu Caddesi’ne dönen motosikletin sağda park halinde duran araca çarpmamak için manevra yapma sonrası arkadan gelen beton mikserinin altında kalma anları yer aldı.
Olayla ilgili inceleme devam ediyor.
Bakmadan Geçme





