Araban'da Siyasi Dönüş: Hasan Doğru, Yeniden Refah Partisi'ne Katıldı!

Gaziantep'in Araban ilçesinde 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) aday olarak seçilen ve daha sonra Ak Parti'ye geçen Belediye Başkanı Hasan Doğru, Ak Parti'den aday gösterilmeme kararı üzerine yeni bir siyasi tercih yaparak Yeniden Refah Partisi'ne katıldı.

PAYLAŞ

2019 seçimlerinde CHP'den aldığı destekle Araban Belediye Başkanlığı'na seçilen Hasan Doğru, geçtiğimiz dönemdeki siyasi değişimle Ak Parti saflarına katılmıştı. Ancak son dönemde yaşanan gelişmeler neticesinde Ak Parti tarafından yeniden aday gösterilmeyen Doğru, siyasi kariyerinde yeni bir sayfa açmak için Yeniden Refah Partisi'ne üye oldu.

Hasan Doğru'nun Yeniden Refah Partisi'ne katılma kararı, ilçede siyasi gündemi hareketlendirdi. Doğru'nun, Yeniden Refah Partisi çatısı altında siyasi kariyerine devam etme kararı, ilçe halkı ve siyasi çevreler arasında farklı yorumlara neden oldu.

Yeniden Refah Partisi yetkilileri, Hasan Doğru'nun katılımıyla ilgili memnuniyetlerini dile getirirken, Doğru'nun Araban ilçesindeki siyasi dinamikleri nasıl etkileyeceği merak konusu oldu. Yerel seçimlere doğru ilerleyen süreçte, Hasan Doğru'nun Yeniden Refah Partisi adaylığıyla ilgili detaylar ve ilçedeki siyasi rekabetin nasıl şekilleneceği büyük bir ilgiyle takip edilmektedir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN