Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Deprem bölgesindeki imalat sanayinin yol haritası Ankara'da açıklandı

6 Şubat 2023'de, 11 ilde meydana gelen deprem felaketinin ardından bölgedeki imalat sanayisi için hazırlanan kısa, orta ve uzun vadeli yol haritası Ankara'da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) hizmet binasında düzenlenen lansman toplantısı ile tanıtıldı.

Gaziantep hal fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (2 Ekim 2023)

Çiftçilere 35 milyon kilogramlık arpa, buğday tohumu ve gübre desteği

Şahinbey İlçesi'ndeki çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine her alanda destek olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bin 800 tonluk arpa buğday, 2 bin tonlukta gübre desteği protokolü imzalatarak bu alandaki destek miktarını 35 milyona çıkardı.

Deprem bölgesi için sanayinin yol haritası Ankara'da açıklanıyor

11 ilde yaşanan deprem felaketinin ardından hazırlanan ve bölgedeki imalat sanayinin kısa, orta ve uzun vade yol haritasının yer aldığı, 'Üretim Sektörünün Deprem Etki Analiz ve Raporlama Çalışması' Ankara'da düzenlenecek lansman toplantısı ile tanıtılacak.

Gaziantep hal fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (28 Eylül 2023)

Alo 174 Gıda Hattı’na 14 yılda 3 milyona yakın çağrı yapıldı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Alo 174 Gıda Hattı'na 14 yılda 3 milyona yakın çağrı yapıldığını bildirdi.

GSO'da ESG ve Dijitalleşme toplantısı düzenlendi

Gaziantep Sanayi Odası'nda (GSO), Çevre ile alakalı, Sosyal ve Kurumsal Yönetişim (ESG) ve dijitalleşme konusunun firmalar ve sanayinin geleceği için taşıdığı öneme dikkat çekmek hedefiyle 'ESG ve Dijitalleşme' konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İSO 500'deki SANKO şirketleri

SANKO Holding şirketlerinden SANKO Tekstil İşletmeleri Sanayi ve Ticaret AŞ, ÇİMKO Çimento ve Beton Sanayi Ticaret AŞ, Süper Film Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ ve SANKO Enerji, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yine yer aldı.

Gaziantep hal fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (27 Eylül 2023)

Makine ve metal sektörünün sorunları GSO'da konuşuldu

Gaziantep Sanayi Odası ev sahipliğinde Birleştirilmiş Makine ve Metal Sektör Toplantısı gerçekleştirildi.

İSO 500'de Lidersan'ın Rekor yükselişi

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu 2022 sıralamasında bir önceki yıla göre 133 basamak yükseldi. 492. Sıradan 359. Sıraya yerleşen Altunkaya Şirketler Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Lidersan Sağlık ve Gıda Ürünleri A.Ş her geçen yıl listede zirveye doğru ilerlemeye devam ediyor.

Akıncı, İSO 500'de yer alan Gaziantepli firmaları kutladı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu'nun açıklandığı İSO 500'de, Gaziantep'ten 28 firmanın yer aldığını belirterek, yaşanan küresel krizler ve deprem felaketinin olumsuz etkilerine rağmen Gaziantepli firmaların yeni başarı hikayeleri yazmaya devam ettiğini söyledi.

Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu sonuçları açıklandı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2022 Araştırması'na göre Gaziantep'ten 28 firmanın ilk 500 firma arasında yer aldığını kaydetti.

Gaziantep hal fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (26 Eylül 2023)

Türkiye'nin paraları Gaziantep'e emanet

Gaziantep'te el emeğiyle üretilen çelik kasalar Türkiye'nin kasa ihtiyacının yüzde 90'ını karşılarken birçok Avrupa ve Balkan ülkelerine de ihraç ediliyor.

GTO Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

Gaziantep Ticaret Odasının (GTO) Eylül ayı olağan meclis toplantısı Meclis Başkanı Hilmi Teymur başkanlığında, Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

GAİB'de E-İhracat Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi

Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri ev sahipliğinde ve TİM E-İhracat Sekretaryası iş birliğinde 'E-İhracat Bilgilendirme Toplantısı' GAİB Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi.

GSO Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Eylül Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Yönetim Kurulu, Meclis Başkanlık Divanı, Meclis, Danışma Kurulu ve Yeni Nesil Sanayici Platformu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gaziantep hal fiyatları

Gaziantep Hal Müdürlüğü Fiyat Listesi (25 Eylül 2023)

Toplam 1989 haber.