Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

GAÜN'lü akademisyen Tunus'ta sergi açtı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Cevat Atalay Tunus'ta sergi açtı.

Başkan Yılmaz'ın bisiklet armağanı, 23 Nisan'da çocukların yüzünü güldürdü

Türkiye'nin dört bir yanındaki çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın heyecanını yaşadılar. Bu özel günde, çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikler arasında en dikkat çekici olanlardan biri, Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen bisiklet dağıtım töreniydi. Törende söz alan Başkan Yılmaz, 'Çocuklarımızı, bir nebze de olsa mutlu etmek istedik. Bundan sonra Şehitkamil'de hiçbir çocuk ihmal edilmeyecek. Bu bir başlangıç. Biliyoruz eksiğimiz var. Hemen eksiğimizi tamamlayacağız. Siz bana güvenin' dedi.

Bayramın coşkusu, Şehitkamil'in en ücra noktasına kadar taşındı

Şehitkamil Belediyesi, kırsal mahallelerde yaşayan çocuklara yönelik 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri gerçekleştirdi. Etkinlikler, tüm kırsal mahallelerde yapılacak.

Gaziantep'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı

Gaziantep'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Başkan Yılmaz: 'Ülkemizin geleceğine dair umut dolu bir mesajdır'

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. kuruluş yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 'Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı bayram, sadece bir tatil günü değil, aynı zamanda ülkemizin geleceğine dair umut dolu bir mesajdır' dedi.

Başkan Umut Yılmaz 23 Nisan'ı çocuklarla kutladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, 23 Nisan'ı çocuklarla kutladı. Yılmaz, 'Ben, 23 Nisan'ı, dünyaya hediye eden Mustafa Kemal Atatürk'ün, belediye başkanıyım. Biz, Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda, izinde gitmek için küçüklüğümüzden beri ant içmişiz' dedi.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Kaplan'dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları (GAHİB) Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, bir mesaj yayımlayarak TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Kadooğlu'ndan 23 Nisan kutlama mesajı

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

GAİB Koordinatör Başkanı Kileci'den 23 Nisan mesajı

GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci yayımladığı mesaj ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Kileci mesajında, 'Evrensel bir çocuk bayramı olan 23 Nisan, Cumhuriyetimizin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin teminatı olma özelliğini taşımaktadır' dedi.

Gaziantep Doğal Yaşam Parkı'na bayramda ziyaretçi akını

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gaziantep Doğal Yaşam Parkı'nı 3 günlük Ramazan Bayramı süresince 71 bin kişi ziyaret etti.

Küçük Prens kitabı Gazikültür tarafından Antep ağzında çevrildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Gazikültür A.Ş. tarafından bir çocuğun gözünden büyüklerin dünyasını anlatan dünyaca ünlü Küçük Prens kitabı Antep ağzına aktarılarak 'Güccük Pirens' olarak yayımlandı.

GTB başkanları Ramazan Bayramı kutlama mesajı yayımladı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Gaziantep'te baklavacıların bayram yoğunluğu başladı

Gaziantep'te bayramların vazgeçilmez lezzeti Antep baklavasının üretimi Ramazan Bayramı'na günler kala arttı. Vatandaşlardan yoğun talep gelirken, baklava ustaları üretimi 2-3 katına çıkardı.

SANKO Sanat Galerisi'nde 'Kuşluk Vakti' temalı resim sergisi

Ressam Orhan Zafer, tuval üzerine akrilik teknikle yaptığı eserlerinden oluşan 'Kuşluk Vakti' temalı resim sergisini, SANKO Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşturdu.

Şahinbey Belediyesi öğrenci ve vatandaşlara 15 milyon kitap dağıttı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kütüphane Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında kitap okumanın önemini hatırlatarak, 'Kütüphanelerimizdeki kitaplarımız hala en iyi ve en güvenilir dostlarımız en değerli bilgi hazinelerimizdir' dedi.

Sabah bakırları, akşam iftar sofralarını süslüyor

Gaziantep'te bakırcılık mesleğini icra eden kadınlar, sabah bakırları, akşam ise iftar sofralarını süslüyor.

Bakan Tekin'den Şahinbey Millet Cami'ne tam not

Bir dizi ziyaret için Gaziantep'e gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Şahinbey Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi'ni ziyaret etti.

GAGİAD'dan Çanakkale Zaferi mesajı

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD)Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitcan Konukoğlu,18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında,Türk milletinin birlikberaberlik içinde olduğunda tarihin akışını değiştirecek güce sahip olduğuna yürekten inandığını belirtti.

Toplam 1040 haber.