Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'teki feci trafik kazaları KGYS kameralarında

Gaziantep kent merkezinde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıyan feci trafik kazalarına ait görüntüler paylaşıldı.

Jandarmadan tarım işçilerine trafik eğitimi

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından 84 tarım işçisine ve tarım işçilerini taşıyan servis şoförlerine temel trafik eğitimi verildi.

Sınır ötesinden gelen yorgun mermiler Karkamışlıları tedirgin ediyor

Suriye tarafında yaşanan çatışmalarda ateşlenen silahlardan çıkan çok sayıda yorgun mermi, Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki evlere isabet etti. Durum vatandaşları tedirgin etti.

Gaziantep'te 'Mercek' operasyonuyla çok sayıda kaçak silah ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerince silah kaçakçılarına yönelik şafak vakti yapılan Mercek operasyonunda 5 şahıs gözaltına alınırken, çok sayıda kaçak silah ve fişek ele geçirildi.

51 kişinin öldüğü Furkan Apartmanı'nda kolon kesildiği bilirkişi raporuyla tespit edildi

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 6 Şubat depreminde yıkılan ve 51 kişinin ölümüne sebep olan Furkan Apartmanı'nda kolon kesildiği KTÜ bilirkişi raporuyla tespit edildi.

Gaziantep'te bir kişi dövülerek öldürüldü

Gaziantep'te bir kişi, alacak-verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan şahıslar tarafından dövülerek öldürüldü. Olay sonrası 4 şüpheli gözaltına alındı.

Trafik kazasında yaralanan emlakçı 17 günlük yaşam savaşını kaybetti

Gaziantep'te 17 gün önce aracıyla geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan kentin tanınan emlakçılardan Erhan Özeren, tedavi gördüğü hastanedeki yaşam savaşını kaybetti.

Gaziantep'te meskûn mahalde tüfekle atış yapan şahıs yakalandı

Gaziantep'te meskûn mahalde tüfekle atış yaptığı anları sosyal medyada paylaşan şahıs, jandarma ekiplerince yakalandı. Hakkında adli işlem başlatılan şüpheliye 4 bin 538 TL idari para cezası da kesildi.

Genel Güvenliği Tehlikeye Sokan Şüpheli Yakalandı

Şehitkâmil İlçesi'nde H.F. isimli (1) şüpheli tarafından meskûn mahallede silahla ateş edilmesi sonucu genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulduğu tespit edildi.

Haber alınamayan erkek hemşire evinde ölü bulundu

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yakınlarının 2 gündür haber alamadığı erkek hemşire, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Gaziantep'te 14 yaşındaki kız çocuğu, babasını bıçaklayarak öldürdü

Gaziantep'te 14 yaşındaki kız çocuğu, madde bağımlısı olan babasını uykudayken bıçaklayarak öldürdü.

Gaziantep'te uyuşturucu ve kaçak silah operasyonu: 1 tutuklama

Gaziantep'in Nizip ilçesinde yapılan operasyonda toprağa gömülü 2 varil içerisinde uyuşturucu madde ile 4 adet kaçak silah ele geçirildi. Operasyon kapsamında yakalanan bir kişi tutuklandı.

Gaziantep'te tehlikeli yolculuk

Gaziantep'te hafif ticari bir aracın kasasının üstüne çıkarak yolculuk yapan bir kişi hayatını hiçe saydı. Bu tehlikeli anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Adıyaman-Gaziantep yolunda otomobil şarampole yuvarlandı: 1 yaralı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 1 kişi yaralandı.

23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından çember operasyonları kapsamında, hakkında 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te 2 milyon lira değerinde sahte deterjan ele geçirildi

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin bir iş yerine yaptığı operasyonda piyasa sürülmeye hazır halde 2 milyon 350 bin TL değerinde sahte deterjan ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

2 çocuğun öldüğü ATV kazasında alkol iddiası

Gaziantep'te otomobiliyle çarptığı ATV'de bulunan Hüseyin Akın ile Kerim Gündoğan'ın ölümüne sebep olduğu iddia edilen tutuklu sanık Prof. Dr. Volkan Kılınçoğlu ikinci kez hakim karşısına çıktı. İkinci duruşmada maktul ailelerinin avukatları, kazada yaralanan sanığın kanındaki alkolün temizlenmesi için ambulansla 1 saat kadar dolaştırıldıktan sonra hastaneye getirildiğini iddia ederken sanık ise bu iddiaları, Alkol iddiaları imkansız, tıpta böyle bir şey mümkün değil diyerek yalanladı. Duruşma, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilerek ertelendi.

Görevi başında kalp krizi geçiren uzman çavuş son yolcuğuna uğurlandı

Kastamonu'da görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa, memleketi Gaziantep'te düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolcuğuna uğurlandı.

Gaziantep'te kaçak kazı operasyonu: 3 gözaltı

Gaziantep'te tarihi eser kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda İslahiye'de izinsiz kazı yaptığı tespit edilen 3 şahıs suçüstü yakalandı.

Toplam 4321 haber.