Eğitim

Eğitim Haberleri

Uzmanından yabancı dil öğrenimiyle ilgili tüyolar

İngilizce Eğitim Koordinatörü Duygu Salıcı, ebeveynlere çocuklarının doğru İngilizce öğrenimi konusunda bilgiler verdi.

GAÜN Mühendislik Fakültesi MÜDEK tarafından değerlendirildi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği ile Tekstil Mühendisliği bölümleri Mühendislik Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından değerlendirildi.

GKV Ortaokulu Zeka Oyunları Şampiyonasında Türkiye finallerinde

Türk Zeka Vakfı'nın düzenlediği Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası'nda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Türkiye Finallerinde yarışmaya hak kazandı.

Efsane Sanayici Cemil Alevli Vefatının 52. yılında törenlerle anıldı

Gaziantep Kolej Vakfı'nın kurucusu, efsane sanayici merhum Cemil Alevli vefatının 52. yılında düzenlenen törenlerle anıldı. İlk tören kurucusu olduğu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında gerçekleşirken törenin ardından Gaziantep Asri Mezarlıkta bulunan mezarı başında da bir anma töreni gerçekleştirildi.

Sınava hazırlanan öğrencilere kritik uyarılar

LGS sınavına hazırlanan öğrenciler için kritik ve önemli bir sürece girildiğini söyleyen Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmeni Özlem Yılmaz, öğrencilerin sınav sürecini nasıl yönetebilecekleri konusunda önemli bilgiler verdi.

Sani Konukoğlu özel inovasyon ödülü GKV'nin

SANKO Özel Liseleri tarafından düzenlenen Sürdürülebilir Bilim Araştırmaları Proje Yarışmasına katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencisi Umut Kozanoğlu Sani Konukoğlu Özel İnovasyon Ödülünü kazandı.

Siber zeka bilgi yarışmasına GKV damgası

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen Siber Zek Bilgi Yarışması'na katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileri başarıyla döndü. Yarışmaya katılan GKV Özel İlkokulu öğrencileri Zeynep Mina Gür, Yaren Özmen ve Hasan Çınar Donat elde ettikleri başarıları arkadaşlarıyla paylaştı.

SANKO Okulları Teniste Bölge şampiyonu oldu

SANKO Okulları Genç Kız Tenis Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Kort Tenisi Bölge Yarışmasında şampiyon oldu.

GAÜN öğrencilerinden adliye ziyareti

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Adalet Programı öğrencileri, Öğr. Gör. Ali Altunbaş'ın koordinesinde Gaziantep Adalet Sarayına giderek duruşma seyrine katıldılar.

GAÜN'de Türklerde ağırlık kaldırma kültürü eğitimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Tarkan Tuzcuoğulları, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığına bağlı fitness antrenörlerine sporun ve fiziksel aktivitenin bir parçası olarak tarih boyunca var olan Türklerde ağırlık kaldırma kültürü konusunda eğitim verdi.

Yerel seçimler nedeniyle okullar 1 Nisan’da tatil edildi

Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pazartesi günü tatil edildiğini açıkladı.

GAÜN uluslararası öğrencileri iftar programında bir araya geldi

Gaziantep Üniversitesinde (GAÜN) öğrenim gören uluslararası öğrenciler düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

GAÜN öğrencileri üniversitelerini değerlendirdi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, üniversitelerini gerçekleştirilen çalıştayda değerlendirdi.

GKV'liler Arnavutluk Ulusal EYP Konferansı'nda

Gaziantep Kolej Vakfı Cemil Alevli Koleji Uluslararası Bakalorya Diploma Programı C11A sınıfı öğrencileri Avrupa Gençlik Parlamentosu'nun Arnavutluk'ta düzenlediği Ulusal Konferansı 'Themis 2024' e katılarak kadın hakları, yaşlı hakları, engelli hakları ve uluslararası ilişkiler gibi çeşitli konularda ki görüşlerini gündeme taşıyarak sorunlara çözüm önerilerinde bulundular.

GİBTÜ'de 'İş Kulübü Eğitimi' düzenlendi

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde 'İş Kulübü Eğitimi' düzenlendi. İlk eğitim Mühendislik Ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerine verildi. Eğitimde, sektörel uzmanlar ve kariyer danışmanları tarafından çeşitli konular ele alındı. Öğrencilere iş bulma sürecinde etkili iletişim, özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri gibi konularda pratik bilgiler verilerek iş dünyasına daha hazırlıklı adım atmalarına katkı sağlanmış oldu.

ECO4ALL Projesi'ne GAÜN'den araştırmacı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Öğretim Görevlisi Dr. Şehnaz Sakıcı, Avrupa Birliği Döngüsel Ekonomi Ağı için Herkes (ECO4ALL) Projesi'ne araştırmacı olarak kabul edildi.

GAÜN Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu ortaöğretim kurumlarını ağırlıyor

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu ile Uygulama Otelinin yükseköğretime geçiş sınavları öncesi gezi ve bilgilenme amaçlı tanıtım etkinliklerinin bu dönemdeki konukları, Şehit Karayılan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, GAİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fatih Kız Teknik Anadolu Meslek Lisesi ve Hacı Muzaffer Bakbak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri oldu.

GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulunda Yangın Güvenliği eğitimi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Programı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Derya Çevik Taşdemir, Öğretim Görevlisi Mehmet Palabıyık ve Öğretim Görevlisi Yasin Eroğlu koordinatörlüğünde öğretim elemanları ve öğrencilere 'Yangın Güvenliği ve Tahliye Yöntemleri' konulu seminer eğitimi verildi.

'Ramazan Gamecode Camp' etkinliği düzenlendi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Teknogaraj Teknoloji Geliştirme Merkezi tarafından yazılım tutkunlarına yönelik Ramazan GameCode Camp etkinliği düzenlendi.

Toplam 875 haber.