Eğitim

Eğitim Haberleri

Gaziantep Kolej Vakfı'nda 19 Mayıs coşkusu

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri tarafından hazırlanan kutlama programıyla 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Kutlamalara katılan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı büyük bir coşku, gurur ve heyecanla kutlamanın sevincini yaşıyoruz dedi.

GAÜN öğrencileri geliştirdikleri projeleri liselilere anlattı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencileri, TEKNOFEST kapsamında geliştirdikleri projeleri, Bedreddin Ayni Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde açtıkları stantla sergiledi.

Gaziantep Kolej Vakfı öğrencileri Avrupa'yı mercek altına aldı

Kuruluşunun 60.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencilerinden oluşan kafile Avrupa'nın birçok ülkesine ve ünlü kentlerine yönelik düzenlediği Bilim ve Kültür Gezileri kapsamında İtalya, İsviçre ve Fransa'da ki incelemelerini tamamlayarak yurda döndü. Düzenlenen Bilim ve Kültür Gezisinin başarıyla sonuçlandığını ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel etkinlikte emeği geçenleri kutladı.

YKS adaylarına sınav sırasında stres yönetimi için öneriler

Gaziantep Boğaziçi Koleji Öğrenci Koçu Ömür Dinç, sınavdan önce stres yönetimi ile ilgili önerilerde bulundu.

GİBTÜ öğrencilerinden Gazze'ye destek için 'Çadır Nöbeti'

Gazze'de yaşanan soykırıma dur demek için dünyadaki üniversitelerde bir süredir devam eden protestolara GİBTÜ öğrencilerinden destek geldi. Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde öğrenciler, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki ve Filistinlilere destek amacıyla kampüste nöbet eylemi başlattı.

GAÜN Tıp Fakültesi öğrencileri beyaz önlüklerini gururla giydi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi tarafından, Türkçe ve İngilizce Tıp Programları Dönem 3 öğrencileri için GAÜN Mvera Kongre ve Sanat Merkezinde 'Beyaz Önlük Giyme Töreni' düzenlendi.

Tasarlayın Dokuyalım 10. Makine Halısı Tasarım Yarışması heyecanı başladı

Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği tarafından organize edilen Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) iş birliğiyle gerçekleştirilmekte olan ve bu yıl onuncusu düzenlenecek olan 10. Makine Halısı Tasarım Yarışması 2024'ün ilk jüri değerlendirmesi yapıldı.

Gaziantep Kolej Vakfı'nın 60'ıncı yıl gururu

Kuruluşunun 60.yılını çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, 2023-2024 eğitim öğretim yılında mezun olan lise öğrencilerine yönelik 60'ıncı yıl mezuniyet balosu düzenledi. GKV Özel Fen Lisesi, GKV Özel Anadolu Lisesi ve IB Cemil Alevli Koleji'nden bu yıl toplam 144 öğrencinin mezun olduğunu ifade eden Genel Müdür Fevzi Gürsel mezunlara başarılar diledi.

Erdem Koleji'den Uluslararası SASMO başarısı

Dünyanın en prestijli matematik olimpiyatlarından biri olan Singapur-Asya Okullar (SASMO) Matematik Olimpiyat sınavında Erdem Koleji'nin 4 öğrencisi altın madalya, 7 öğrencisi gümüş madalya, 15 öğrencisi ise bronz madalya alarak uluslararası başarıya imza attı.

GAÜN öğrencilerinden Kudüs söyleşisi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi öğrencilerinden Amine Sena Aslan ve Dilek Kurt tarafından Kudüs Söyleşisi düzenlendi.

Erdem koleji öğrencileri uluslararası sınavda ter döktü

Özel Erdem Koleji'nde, Uluslararası Kanguru Matematik Derneği Türkiye Temsilciliği tarafından düzenlenen ortaokul öğrencileri arasında uluslararası düzeyde gerçekleştirilen Kanguru Matematik ve Kanguru Fen Bilimleri Final Sınavında ter döktü.

GAÜN öğrencileri tüketici hakları için sahaya indi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Hukuk Bölümü Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programı birinci sınıf öğrencileri Öğr. Gör. Dr. Ali Balkan tarafından yürütülen 'Tüketici Hakları Bilincinin Geliştirilmesi' temalı Toplumsal Duyarlılık Projesi (TDP) kapsamında, Gaziantep'te vatandaşlara dönük tüketici hakları ile ilgili bilgilendirme etkinliği düzenledi.

GTO, 26 Mayıs'ta eğitim festivali düzenliyor

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), 26 Mayıs'ta Gaziantep Odeon Performans Sanatları Merkezinde (GO PSM) eğitim festivali düzenleyecek.

GAÜN'lü öğrenci Türkiye 2'ncisi oldu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrencisi Mustafa Bakır, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından yapılan yarışmada Türkiye 2'ncisi oldu.

GAÜN Hastanesi'nde Hemşirelik Haftası etkinliği düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hastanesi'nde '12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası' nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Katamino yarışları büyük ilgi gördü

Gaziantep Özel Erdem Koleji'nin Akıl ve Zeka Oyunları Zümresi tarafından il geneli ilkokul öğrencileri arasında 'Katamino' turnuvası gerçekleştirildi.

GKV'liler Çılgın Buluşları sahneledi

Kuruluşunun 60.yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri, sahne sanatları alanındaki yetenekleri de sergileyerek geleneksel Türkçe tiyatro etkinlikleri kapsamında bu yıl Çılgın Buluşlar adlı oyunu sahneledi.

GAÜN'de 'Türkiye'nin Büyük Dil Modeli' söyleşisi

Baykar Akıllı Wep Sistemleri Grup Lideri ve T3 AI Program Yöneticisi Refik Söylemez, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) tarafından hazırlanan 'Türkiye'nin Büyük Dil Modeli' söyleyişi kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

GAÜN'de Yapay Zeka ve Hukuk Sempozyumu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hukuk Fakültesi tarafından Yapay Zeka ve Hukuk Sempozyumu düzenlendi.

Toplam 895 haber.