Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Şahin, Büyükşehir Meclisi'nde GastroANTEP çalışmalarını anlattı

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Meclisi'nin 2023 Yılı Eylül Ayı Dönem Toplantısı'nın 1'nci Birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in başkanlığında toplandı.

Unutulmaya yüz tutmuş meslekler Şahinbey'de yaşıyor

Gaziantep'in unutulmaya yüz tutmuş meslekleri arasında yer alan Sedef işlemeciliği Şahinbey Belediyesine bağlı Hasan Celal Güzel Gençlik Merkezi'nde verilen kursla yeniden hayat buluyor.

Doku Kumaş Tasarım Yarışması'nın final gecesi Gaziantep'te düzenlendi

Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) tarafından Ticaret Bakanlığı desteğiyle düzenlenen Doku Kumaş Tasarım Yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Şahin, 'Gaziantep'in mutfağının şifa olduğunu bütün dünyaya anlatmamız gerekiyor'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye Yüzyılı'nda iki festivalin bir arada yer alacağı GastroANTEP Kültür Yolu Festivali öncesinde yerel basın temsilcileriyle bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Fıstığın başkenti Gaziantep'te fıstığın tarihine yolculuk

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve yaşayan müze ödülü alan Fıstık Müzesi ile Antep fıstığının tarihi, yetiştirilme aşaması ve sofralara geliş süreci ziyaretçilere anlatılıyor.

Kardeş şehir Duisburg Belediye Başkanı Togg ile Gaziantep'i turladı

Depremden etkilenen bölgeleri ziyaret etmek ve iş birliklerinin çerçevesini genişletmek amacıyla Gazi şehre gelen Duisburg Belediye Başkanı Sören Link, TOGG'un sürücü koltuğuna geçerek Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile beraber aracı test etti.

800 yıllık tarihi kastellere turistlerden yoğun ilgi

Dünyada sadece Gaziantep'te bulunan ve su mimarisinin eşsiz örneklerinden olan Gaziantep kastelleri turistleri kendine hayran bırakıyor.

Fatma Şahin, GastroAntep Festivali öncesi İstanbul basınıyla buluştu

Dünyada şehir adıyla anılan nadide mutfaklardan olan Antep Mutfağı'nı ortaya çıkaran tarihe ve bugünkü gelişimine ayrıntılarıyla şahitlik eden 'GastroAntep Kültür Yolu Festivali'nin ön tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı.

Tamer Karadağlı D.T. Şehitkamil Sahnesi ve Şehitkamil Sanat Merkezi'ne hayran kaldı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu nezaretinde D.T. Şehitkamil Sahnesi ve Şehitkamil Sanat Merkezi'ni gezdi.

SANKO Park'ta kitap fuarı açıldı

Gaziantep'in yaşam alanı SANKO Park Alışveriş Merkezi'nde kitap fuarı açıldı.

Çocuk Sanat Merkezi kursları tamamlandı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nde bağlı olarak hizmet veren Çocuk Sanat Merkezinde kurslara katılan çocuklar sertifikalarını aldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı özel konserine yoğun ilgi

Şehitkamil Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Vadi Park'ta organize edilen konser, her yaştan katılımcının büyük ilgisini gördü. Konsere gelen vatandaşlar, zafer coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Büyük zaferi, kulaç atarak kutladılar

30 Ağustos Zafer Bayramı, Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen 3. Geleneksel Yüzme Yarışmaları ile coşkulu bir şekilde kutlandı. Organizasyona büyük ilgi gösteren sporcular, düzenlenen açılış seremonisinde Ay-Yıldızlı şanlı bayrağın gölgesinde unutulmaz anlar yaşadılar.

Şahinbey Belediyesi Zafer Bayramını Spor etkinlikleri ile kutladı

Şahinbey Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri dahilinde çeşitli spor etkinlikleri düzenledi.

Gaziantep'te 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Gaziantep'te coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet'in 100'üncü yılında Gaziantep mozaik yarışması

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) iştiraklerinden Gazikültür A.Ş. tarafından Cumhuriyet'in 100'üncü yılında ödüllü 'Gaziantep Mozaik Yarışması' düzenlenecek.

Milletvekili Özkeçeci'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Eyup Özkeçeci 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

ANKA'da 30 Ağustos coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde coşkuyla kutlandı.

Medical Poınt Gaziantep'te 30 Ağustos coşkusu

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle mini bir konser gerçekleştirildi.

Toplam 1053 haber.