Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Gaziantep'te Afet Haberciliği ve Kriz İletişimi Eğitim programı düzenlendi

Gaziantep'te, Afet Haberciliği ve Kriz İletişimi Eğitim programı düzenlendi.

Ergül'ün Sanko Sanat Galerisi'nde açtığı sergi devam ediyor

Samsunlu ressam Melek Yıldız Ergül'ün, 15 Eylül 2023'te SANKO Sanat Galerisi'nde açtığı 'Zamana Dokunmak' temalı 'Amazon Kadınlar' resim sergisi devam ediyor.

Şahinbey tesislerine kursiyer olarak geldi eğitimci olarak kaldı

Şahinbey Belediyesine bağlı Hasan Celal Güzel Gençlik Merkezi'ne kursiyer olarak gelen Zeliha Kılıç aldığı eğitim sonrasında aynı tesiste eğitimci olarak kaldı.

GastroANTEP Festivali'nde müzelere ziyaretçi akını

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı müzeleri, 16-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivalleri çerçevesinde 30 bin kişi ziyaret etti.

Kandil Gecesi Büyükşehir camilerde ikramda bulundu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Mevlid Kandili dolayısıyla 20 bin kişiye lokma tatlı ve süt ikram etti.

Gastroantep Kültür Yolu Festivali'ne 1 milyon 200 bin ziyaretçi katıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde 16-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenen ve 9 gün süren GastroANTEP Kültür Yolu Festivali'ne yaklaşık 1 milyon 200 bin kişi katıldı.

Tahmazoğlu, 'Daha güzel bir Şahinbey için çalışıyoruz'

Şahinbey Belediyesi, Şahinbey İlçesi'nde vatandaşın daha rahat bir yaşam sürmesi için yeni projelere imza atarken, mahalle ziyaretleri ile de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Depremler sonrası Gaziantep'te 16. yüzyılda yapılan caminin terazisi kaydı

Gaziantep'te 16'ncı yüzyılda yapıldığı tahmin edilen Bostancı Camii'nde bulunan döner deprem terazilerinden biri, asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat'taki depremlerde hasar aldı.

Avrupa Hareketlilik Haftasının son gününde farkındalık yürüyüşü

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası çerçevesinde 1 hafta boyunca düzenlenen etkinliklerin son gününde 'Arabasız Gün' temasıyla bisiklet ve scotter sürüşü ve yürüyüş yapıldı.

Şahinbey'de Ahilik Haftası pilav dağıtarak kutlandı

Şahinbey Belediyesi 18-24 Eylül tarihleri arasında kutlanan Ahilik Haftası nedeniyle Ulu Cami önünde pilav dağıtımı gerçekleştirdi.

GastroANTEP festivalinde Ebru Yaşar coşkusu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde lezzetin sanatla buluştuğu GastroANTEP Kültür Yolu Festivali'nde Ebru Yaşar Gazi şehirliler için şarkılarını söyledi.

GastroANTEP çocuklara da unutulmaz anlar yaşatıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığının iş birliğinde gerçekleştirilen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali çocuklar için dolu dolu etkinliklerle devam ediyor.

Fadıloğlu, gençlerle buluştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Cumhuriyetin ilanının 100. yılına özel olarak düzenlenen 100 gençlik ve spor organizasyonu çerçevesinde gençlerle buluştu.

Gazi torunları Çanakkale destanını yerinde yaşıyor

Şahinbey Belediyesi 'Gaziler Diyarından Şehitler Diyarına' Projesi çerçevesinde 180 bin 17 öğrenciyi ecdatla buluşturmaya devam ediyor.

Gaziantepli sanayiciler güneş enerjisinde öncü oldu

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Gaziantepli sanayicilerin, enerji yükünün hafifletilmesi ve yeşil bir OSB için yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yöneldiklerini söyledi.

Festivalde Uğur Aslan coşkusu

GastroAntep Kültür Yolu Festivali çerçevesinde devam eden konser etkinliklerinde dün akşam sahne alan sevilen oyuncu ve müzisyen Uğur Aslan gazi şehirlilerle buluştu.

Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi okullara renk katıyor

Şehitkamil Belediyesi, 'Önce Öğren Sonra Eğlen Projesi' etkinliği çerçevesinde Olcay Külah Anaokulu öğrencilerini, geleneksel oyunlar ve spor etkinliklerinde bir araya getirdi. Renkli organizasyonda, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişiminde oyun ve sporun önemine dikkat çekildi.

GastroaANTEP Festivali'nde 'Dostlar Beni Hatırlasın' sergisi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali'nde Aşık Veysel'in hayatı ve sanatı 'Dostlar Beni Hatırlasın' başlıklı sergiyle anılıyor.

Gaziantep'te Gaziler Günü coşkuyla kutlandı

Sakarya Zaferi'nin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nce 19 Eylül 1921 tarihinde Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşallik rütbesi ve Gazilik unvanı verilmesinin 102'inci yıl dönümü münasebetiyle her yıl Gaziler Günü olarak kutlanan 19 Eylül bu yıl da büyük bir onurla kutlandı.

Toplam 1054 haber.