Gündem

Gündem Haberleri

Tahmazoğlu koltuğunu depremzede öğrenciye devretti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu farklı bir etkinlikle taçlandırdı. Başkan Tahmazoğlu, bu özel günde belediye başkanlığı koltuğunu, depremden etkilenen Nisa Kartal isimli öğrenciye teslim ederek, geleceğin temsilcilerine olan inancını ve desteğini sembolik bir jestle gösterdi.

Şahin, 23 Nisan'da koltuğunu çocuklara devretti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu, çocuklara devretti.

ANKA'da bayram coşkusu

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Hastane yönetimi bu özel günde koltuklarını çocuklara bırakırken, hastanede tedavi gören çocuklar da bayram coşkusunu yaşadı.

GTO Başkanları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Tahmazoğlu çiftçilerle birlikte fide dikti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçtiğimiz günlerde dağıtımına başladığı fideleri çiftçilerle birlikte dikip toprakla buluşturdu.

Şahin: 'Kararlarınızı hep barıştan, dostluktan yana alın'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

GTB Başkanları'ndan 23 Nisan kutlama mesajı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Ünverdi'nin, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Jandarma KADES uygulamasını tanıttı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince 'Kadın Acil Destek (KADES)' uygulamasının tanıtılmasına yönelik bilgilendirme faaliyeti yaptı.

Gaziantep’te kent lokantasının ilki açıldı, 40 TL’ye vatandaşlarımız yemek yiyebilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden Kent Lokantası Müjdesi: İlk Şube Açıldı!

Şahinbey'de 23 Nisan Şenliği başladı

Şahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği ve 9 gün sürecek olan Çocuk Şenliği başladı.

Başkan Yılmaz, çocukların bayram sevinçlerine ortak oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği'ne katılan Başkan Avukat Umut Yılmaz, çocuklarla birlikte yüzünü boyadı, oyun oynadı. Yılmaz, çocuklara bisiklet vereceklerini müjdeledi.

Gaziantep'te 40 TL'ye menü yemek hizmeti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hayata geçirilen 'Haydi Sofraya Lokantası'nda 40 TL'ye içerisinde 4 çeşit yemeğin bulunduğu menü hizmeti verilmeye başlandı.

'Antep işi nakışı' insanlığın ortak mirası olma yolunda

Gönülden geçen duyguların ilmek ilmek işlendiği 'Antep İşi Nakışı' 2025 yılında yapılacak 20'inci Somut Olmayan Kültürel Miras Hükümetlerarası Komite Toplantısı'nda değerlendirilmek üzere Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü'nde (UNESCO) aday gösterildi.

SANKO Park 23 Nisan'a özel ödüllü resim yarışması düzenliyor

Gaziantep'in yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel ödüllü resim yarışması düzenliyor.

GAÜN ile 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı arasında eğitim protokolü

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, 5. Zırhlı Tugay Komutanlığına bağlı personele GAÜN Sürekli Eğitim Merkezi tarafından İngilizce eğitimi verilecek.

Yılmaz'dan çocuklara özel davet

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ücretsiz organize edilecek, yüzme etkinliği, resim sergisi, konser ve tiyatro etkinliklerine tüm çocukları davet etti.

Tahmazoğlu'ndan 23 Nisan Çocuk Şenliğine davet

Şahinbey Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Çocuk Şenliği bu yılda çocukların zamanlarını dolu dolu geçirmeleri için 20-28 Nisan tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek.

Toplam 2438 haber.