Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bozatlı ve Fadıloğlu, kırsal mahallede vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil ilçesine bağlı 12 kırsal mahalleyi ziyaret etti. Milletvekili Mesut Bozatlı, 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta yapılan genel seçimlerde verdikleri desteklerden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.

MHP'nin Gaziantep İl Başkanı belli oldu

MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz'ın istifasının ardından Genel Merkez tarafından il başkanlığına Mustafa Bozgeyik atandı.

MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz görevinden istifa etti

MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, Genel Merkezin takdiriyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Gaziantep heyetinden Ankara'da Bakanlarla görüştü

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a ziyarette bulundu.

Milletvekili Çelikaslan ve Tahmazoğlu vatandaşlara aşure ikramında bulundu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Muharrem Ayı nedeniyle AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan ile birlikte vatandaşlara aşure ikram ettiler.

AK Parti Gaziantep'ten örnek kutlama-vefa programı

AK Partinin 22. kuruluş yıl dönümü AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı'nın organizasyonu ile milletvekilleri, belediye başkanları, parti üyeleri ve eski yöneticilerin katılımıyla Gaziantep'te coşkuyla kutlandı.

Bakan Göktaş: "Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ödemeleri bugün hesaplara yatırıyoruz"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı. Bakan Göktaş, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,3 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.

Büyükşehir Meclisi'nde projeler ve destekler konuşuldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Ağustos Ayı Meclis Toplantısı'nın 1'inci Birleşimi Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak'ın başkanlığında toplandı.

Şahinbey'de E- Rushat lansmanı programı düzenlendi

Şahinbey Belediyesinin düzenlediği dijital dönüşüm programında E-Ruhsat tanıtımı yapıldı.

Fadıloğlu, ailelerin sorunlarına ortak oldu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapılacak çalışmalarla ilgili de fikir alışverişinde bulunuyor. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, aile ziyaretleri çerçevesinde Güvenevler ve Zeytinli Mahallesi'nde ikamet eden 2 aileye misafir oldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan depremzedelere müjde

Gaziantep'te STK'lar ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, depremzedeler için yapılan konutlar ve geçici barınma alanları ile ilgili müjdeler vererek, 'Gaziantep'te, yöresel mimariye uygun, zemin artı 3-4 katı geçmeyecek 41 bin 922 adet konut ve köy evi yapmayı planlıyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'ın katılımıyla 534 başarılı öğrenciye bisiklet dağıtıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından LGS sınavında derece yapmış 534 öğrenciye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katılımıyla bisiklet takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Gaziantep Valiliği'ni ziyaret etti

Bir dizi program için Gaziantep'te bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Gaziantep Valiliğini ziyaret ederek şeref defterini imzaladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Nurdağı'nda incelemelerde bulundu

Bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere Gaziantep'te bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kahramanmaraş merkezli depremlerden ciddi oranda etkilenen Nurdağı ilçesinde incelemelerde bulundu. Cevdet Yılmaz, ilçedeki depremzedelerle bir araya geldikten sonra yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Gaziantep'e geliyor

Şehir buluşmaları programı çerçevesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz 12 Ağustos Cumartesi Gaziantep'e geliyor.

İl Başkanı Çetin 'Önceliğimiz deprem bölgesi ile Şehir hastanesi'

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit GÜL, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ı ziyaret ederek, Gaziantep'te planlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında görüşme yaptılar.

Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı: 57 ile yeni vali atandı

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa'nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti.

Memurları ilgilendiren 7.Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde ilk aşama tamamlandı

Memurların merakla beklediği 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde ilk aşama tamamlandı. Hafta boyunca süren komisyon çalışmalarında genele ve hizmet kollarına ilişkin maddelerin ön müzakeresi yapıldı. Komisyon çalışmaları çerçevesinde genele ilişkin teklifler dahil olmak üzere 11 hizmet kolunun teklifleri tek tek görüşülerek tasnif edildi.

Bakan Yerlikaya: "Bin 385 düzensiz göçmen organizatörü yakalandı"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik 2 bin 548 operasyon gerçekleştirdik. Bu operasyonlarda bin 385 düzensiz göçmen organizatörü yakalandı dedi.

Toplam 844 haber.