Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep’te 8 kilo eroin ele geçirildi

Gaziantep'te polisin yaptığı operasyonda 8 kile 250 gram eroin ele geçirildi.

Nizip’te tarihi eser operasyonu

Gaziantep'in Nizip ilçesinde jandarma ekipleri yaptığı operasyonda aralarında sikke, yüzük,heykel, metal ve taş objelerinde aralarında bulunduğu toplam 78 adet tarihi eser ele geçirildi.

Kaza yapan sürücüden hız sorusuna ilginç cevap

Gaziantep'te park yapma hazırlığındaki araca arkadan çarpan otomobilin sürücüsüne çarptığı aracın sahibi Kaç kilometre hızla geliyordun diye sorunca 500 kilometre hızla geliyordum dedi.

Gaziantep’te dayı yeğenin öldüğü feci kaza kamerada

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir hafta önce meydana gelen ve dayı yeğenin hayatını kaybettiği feci kaza, trendeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Duygu Delen’in ölümü ile ilgili iddianame mahkemeye gönderildi

Gaziantep'te 5 katlı apartmanın 4. katından düşerek hatayıtı kaybeden 17 yaşındaki Duygu Delen'in ölümüyle ilgili iddianame, Gaziantep 10. Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi.

Yerel mahkemenin öldürülen müzisyen ile ilgili kararı Yargıtaya taşındı

Gaziantep'te okul harçlığını çıkarmak için müzisyenlik yapan ve bahşiş nedeniyle çıkan kavgada öldürülen İsmail Değirmenci'nin davasında yerel mahkeme 3 sanıktan birine 4 yıl 7 ay hapis cezası ve bin 740 TL para cezası verirken, ikincisine 3 ay 10 gün hapis cezası ve 740 lira cezası, üçüncüsüne ise 2 bin TL para cezası verdi. Bölge Mahkemesi tarafından da onaylanan karar Yargıtaya taşındı.

Çalıntı motosikletle hırsızlık yapan şüpheliler yakalandı

Gaziantep'te, önce motosiklet çalıp sonra da çalıntı motosikletle hırsızlık yaptıkları belirlenen iki şüpheli şahıs yakalandı.

Hırsızlık şüphelisi çalıntı araçla yakalandı

Gaziantep'te, hırsızlık şüphelisi olarak aranan bir şahıs, sahte plakalı çalıntı araçla yakalandı.

Suç makinası son hırsızlık olayında yakayı ele verdi

Gaziantep'te 26 suç kaydı bulunan şüpheli, 2 ayrı evden yaptığı hırsızlık sonrası yakayı ele verdi.

Benzin alan araçtan telefonu çaldı

Gaziantep'te bir benzin istasyonundan benzin alan vatandaşın gözü önünde araç içerisindeki telefonu çaldı. Olay sonrası güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polisler, şüpheliyi tespit ederek yakalayarak gözaltına aldı.

Çay demlerken tüpte unutulan demlik yangına neden oldu

Gaziantep'te bir iş yerinde çay demlerken tüpte unutulan demlik yangına neden oldu. İtfaiyenin müdahalesiyle alevler büyümeden söndürülürken alevler arasından çıkarılan dolu tüpün kontrollü bir şekilde boşaltılmasını çevredeki vatandaşlar çay içerek izledi.

İşçinin kopan kolu yerine dikildi

Gaziantep'te bir fabrika işçisinin çalıştığı sırada makineye kaptırması sonucu kopan kolu, erken müdahale ile yeniden yerine dikildi. Başarılı bir operasyonla kolu dikilen işçi, eski sağlığına kavuştu.

Yarı çıplak halde 5. kattan düşen gencin annesinden şok iddia

Gaziantep'te yarı çıplak halde 5. kattan park halindeki bir aracın üzerine düşen 20 yaşındaki Mehmet Coşkun Kızıklı'nın annesi Hatice Çimen, oğlunun düşmediğini, kuzenleri tarafından kablo ile darp edildikten sonra balkondan atıldığını iddia etti.

Yarı çıplak haldeki genç 5. kattan böyle düştü

Gaziantep'te yarı çıplak halde 5. kattan park halindeki bir aracın üzerine düşen 20 yaşındaki gencin düşme anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Yarı çıplak halde park halindeki aracın üstüne düştü

Gaziantep’te 5. kattan yarı çıplak düşen genç yaşam mücadelesi veriyor

Otomobil ile çarpışan traktör ikiye bölündü: 2 yaralı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde otomobil ile traktörün çarpıştığı kazada traktör ikiye bölündü. Kazada her iki aracın sürücüsü yaralandı.

Gaziantep’te 12 bin 960 paket kaçak sigara ele geçirildi

Gaziantep'te bir işyerinde 12 bin 960 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

Şehide saygısızlık

23 Ocak'ta Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde PKK terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilen Hendek operasyonlarında şehit olan Nizipli Üsteğmen Uğur Taşçı'nın babasına hediye etmek için satın aldığı ve restore edemeden şehit düştüğü ev, hırsızların hedefi oldu. Şehit Taşçı'nın hatırası olan motosikleti çalan hırsızlar, şehidin tabutunu örten Türk Bayrağı'nın saklandığı kutuyu da açtılar.

Araç ve motosiklet çalan 4 kişi tutuklandı

Gaziantep'te otomobil, otobüs ve motosiklet çaldıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 31 şüpheliden 4'ü tutuklandı.