Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te direğe çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Gaziantep'te motosikletiyle direğe çarparak ağır yaralanan sürücü kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kamyonet 30 metre yükseklikten okul bahçesine uçtu, faciadan dönüldü

Gaziantep'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet okul bahçesine uçtu. Sürücünün yaralandığı kazada öğrencilerin derste olması faciayı önledi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Desteci trafik kazası geçirdi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici seçim çalışmalarını yürüttüğü Tokat'ın Reşadiye ilçesinde trafik kazası geçirdi, kendisi ve araçta bulunan 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Gaziantep'te kaçakçılık operasyonu: 254 gözaltı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında son bir ayda yapılan operasyonlarda 254 şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te bin 513 araç trafikten men edildi

Gaziantep'te son bir ayda yapılan trafik denetimlerinde binlerce araç ve sürücüsüne çeşitli trafik kurallarını ihlal etmekten cezai işlem uygulandı. Toplam bin 513 araç ise trafikten men edildi.

Jandarmadan öğrencilere çevre eğitimi

Gaziantep'te jandarma ekipleri, çevre, doğa ve hayvanları koruma konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla ilkokul öğrencilerine eğitim semineri düzenledi.

MİT’ten, terör örgütü PKK/KCK’nın sözde gençlik yapılanması sorumlusuna nokta operasyon

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde gençlik yapılanması sorumlusu Sara Hogir Riha kod adlı Gülsün Silgir'i Irak'ın Süleymaniye şehrinde etkisiz hale getirdi.

Jandarmadan traktör sürücülerine güvenli tarım eğitimi

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tarafından traktör sürücülerine güvenli tarım eğitimi verildi.

Gaziantep'te asayiş uygulamalarında 731 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından son bir ayda yapılan asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 5 bin 363 şüpheliden 731'i tutuklandı.

Gaziantep'te aranan 807 şahıs yakalandı

Gaziantep'te aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 807 şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonları: 6 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin son bir ay içerisinde kaçakçılık olayları ve uyuşturucuyla mücadeleye yönelik operasyonlarında yakalanan 404 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Eski eşi ile kayınpederini öldüren zanlıdan şok 'hazmedemedim' savunması

Gaziantep'te, boşandığı eşi ile eski kayınpederini adliye çıkışında takip ettiği otomobillerine silahlı saldırı düzenleyerek öldüren Mertcan Köse ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkemede şok bir savunma yapan Köse'nin, Mahkemenin çocuğumuzun velayetini anneye vermesini hazmedemedim. Boş bir alanda önlerini kesip ateş ettim, Bilge'nin öldüğünü 2 gün sonra öğrendim ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Jandarmadan depremzede çocuklara trafik eğitimi

Gaziantep'te jandarma trafik ekiplerince Nurdağı ilçesindeki depremzede çocuklara yönelik trafik eğitimi verildi. Eğitim sonrası çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Gaziantep'te bir ayda yarım ton uyuşturucu ele geçirildi

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından Şubat ayı içerisinde yapılan çok sayıda uyuşturucu operasyonun yarım tonun üzerindeki çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Uyuşturucu maddelerin saklandığı yerler 'yok artık' dedirtirken operasyonlar sonucunda uyuşturucu taciri olduğu değerlendirilen 194 şüpheli şahıs tutuklandı.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 194 tutuklama

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında son bir ayda yapılan operasyonlarda 194 kişi tutuklandı.

Gaziantep'te tarihi eser kaçakçılarına suçüstü: 6 gözaltı

Gaziantep'te tarihi eser kaçakçılığı yapan şüphelilere yönelik operasyonda, izinsiz kazı yapan 6 şahıs, suçta kullandıkları aletlerle birlikte suçüstü yakalandı.

Gaziantep'te 1 milyon 317 bin liralık kaçak malzeme ele geçirildi: 6 gözaltı

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin kaçakçılık olaylarına yönelik operasyonunda piyasa değeri 1 milyon 317 bin TL olan gümrük kaçağı sigara, makaron, nargile kömürü, çay ve tütün ele geçirildi. Operasyon soncunda 6 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te kumar oynayan şahıslara 963 bin lira ceza

Gaziantep'te son bir ay içerisinde yapılan operasyonlarında kumar oynadığı tespit edilen 150 şahsa 963 bin 750 TL idari para cezası uygulandı. Kumar oynanmasına yer ve imkan sağlayan 32 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Gaziantep'te kuyumcu kardeşler 150 milyon TL'lik vurgun yaptı

Gaziantep'te kuyumculuk yapan iki kardeş, 30'dan fazla vatandaşı ve yakın arkadaşlarını yaklaşık 150 milyon TL dolandırarak kaçmak isterken yakalandı. Kardeşler tutuklanırken iş yeri önünde toplanan mağdurlar ise kayıp paralarının bulunmasını istedi.

Toplam 4391 haber.