Asayiş

Asayiş Haberleri

Gaziantep'te drift atan sürücüye 33 bin 739 TL ceza

Gaziantep'te trafiğe açık alanda diğer araçlara aldırış etmeden drift atan sürücüye 33 bin 739 TL ceza uygulandı.

16 yıllık sırrın altından vahşet çıktı

Gaziantep'te 2008 yılında kaybolan ve o zaman 23 yaşında olan Erdal Öztürk'ün silahla ateş edilerek, kafası kesilerek ve yakılarak öldürüldükten sonra gömüldüğü ortaya çıktı.

Suç örgütü lideri lüks villada yakalandı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçundan aranan örgüt lideri ile aranan 2 şahıs yakalandı.

Jandarma okul servis araçları ve motosiklet sürücülerini denetledi

Gaziantep'te jandarma ekipleri tarafından okul servis araçları, motosiklet ve motorlu bisikletlere yönelik denetim yapıldı.

Kontrolden çıkan tır köprüden uçtu: 2 ölü

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda çarpışan 2 tırdan biri kontrolden çıkararak köprüden aşağı uçtu. Feci kazada tırda bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Gaziantep'teki FETÖ operasyonunda 1 şahıs tutuklandı

Gaziantep'te FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 1'i sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Gaziantep'te FETÖ-PDY'ye 'Kıskaç' operasyonu: 20 gözaltı

Gaziantep'te FETÖ-PDY silahlı terör örgütüne yönelik kıskaç operasyonunda 20 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli şahıslardan 7'si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken 6'sı kadın 13 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

Gaziantep'te 9 araçtan hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından farklı tarihlerde 9 araçtan hırsızlık yapan şahıs suçüstü yakalandı.

Jandarmadan huzurlu sokaklar uygulaması: 128 aranan şahıs yakalandı

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı genel asayişin ve kamu düzeninin devamının sağlanması adına huzurlu sokaklar uygulaması yaptı. 128 aranan şahıs yakalandı.

Gaziantep'te 18 yıl aranması olan firari yakalandı

Gaziantep'te hırsızlık suçundan hakkında 18 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı.

Eşini öldürüp, oğlunu ve damadını ağır yaralayan zanlı tutuklandı

Gaziantep'te tüfekle eşini öldüren, oğlunu ve damadını da ağır yaralayan şahıs, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eşini öldürüp oğlunu ve damadını ağır yaralayan zanlı: 'Psikolojim bozuk, pişmanım'

Gaziantep'te tüfekle eşini öldüren, oğlunu ve damadını ağır yaralayan zanlı Halil Özdemir adliyeye sevk edildi. Zanlının adliyeye sevk edilirken neden yaptınız sorusuna Psikolojim bozuk, pişmanım diye cevap vermesi ve üzerindeki kanlı kıyafetler dikkat çekti.

Anne-oğuldan geriye birlikte çektirdikleri fotoğraf kaldı

Gaziantep'te aile içi tartışma sonrası kocası tarafından tüfekle vurularak öldürülen Zeynep Özdemir'in cansız bedeni, tamamlanan işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Hayatını kaybeden Zeynep Özdemir ile ağır yaralanan oğlu İ.E. Özdemir'den geriye ise gülümseyerek beraber çektirdikleri fotoğraf kaldı.

Eşini öldürüp oğlunu yaraladıktan sonra elinde tüfekle sokak boyunca damadını aradı

Gaziantep'te aile içi tartışmada eşini öldürdükten sonra oğlunu yaralayan şahsın, elinde tüfekle sokak boyunca damadını aradığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde bir aracın arkasına saklanan damadını bulmaya çalışan şahsın olay yerine gelen polisleri görünce tüfeğini yere bırakıp teslim olması ve sonrasında da yaralı oğlunun ambulansa taşınma anları da saniye saniye yer aldı.

Gaziantep'te depremde ağır hasar alan bina yıkım sırasında çöktü

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde depremde ağır hasar alan bina, kontrollü yıkım sırasında kepçenin darbesiyle bir anda çökerek yerle bir oldu. Binanın çökme anı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Gaziantep'te cinnet getiren şahıs dehşet saçtı: 1 ölü, 2 ağır yaralı

Gaziantep'te aile içi tartışma sonrası cinnet getiren bir şahıs, tüfekle eşini öldürdükten sonra oğlu ve damadını ağır yaraladı. Katil zanlısı şahıs olay sonrası gözaltına alındı.

23 milyon liralık kaçakçılık vurgununa jandarma darbesi: 2 gözaltı

Gaziantep'te jandarma ekiplerince 2 farklı iş yerine düzenlenen operasyonda piyasa değeri 23 milyon 120 bin TL olan 354 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Motosiklet kazasında ölen gencin dakikalar önceki görüntüsü ortaya çıktı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 2 motosikletin çarpışması sonucu hayatını kaybeden sürücülerin cenazeleri defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Kazada hayatını kaybeden Hasan Kurt'un ise olaydan dakikalar önce yakıt aldığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

İki motosiklet çarpıştı, 2 sürücü de hayatını kaybetti

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 2 motosikletin çarpışması sonucu meydana kazada 2 genç sürücü hayatını kaybetti.

Toplam 4389 haber.