Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Özsaraç hasta kabulüne başladı

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Özsaraç, Gaziantep Özel ANKA Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

PAYLAŞ
Gaziantep Haber - Gaziantep Haber

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Özsaraç, Gaziantep Özel ANKA Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

Hasta memnuniyeti odaklı sağlık hizmeti vermeye özen gösteren Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, hekim kadrosuna uzman isimleri dahil etmeyi sürdürüyor. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. İlker Özsaraç, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nin hekim kadrosu arasında yerini alarak hasta kabulüne başladı.

Dr. İlker Özsaraç kimdir

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2003 yılında mezun olan Dr. İlker Özsaraç, uzmanlığını 2012 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yaptı. 2004-2007 yılları arasında 25 Aralık Devlet Hastanesi Acil Servisinde görev yapan Dr. Özsaraç, 2007-2012 yılları arasından Gaziantep Üniversitesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı,2012-2014 yılları arasında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi, 2014-2017 yılları arasında Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi,2017-2024 yılları arasında farklı özel hastanelerde görev yapmıştır. Dr. Özsaraç’ın tıbbi ilgi ve uzmanlık alanları, Astım KOAH, Bronşit Zatürre, grip, nezle, Covid, öksürük, balgam, nefes darlığı, solunumsal yoğun bakım, allerjik hastalıklar, alerji ve solunum fonksiyon testi, kan tükürme, sigara bağımlılığı, akciğer embolisi (pıhtı atma), akciğer kanseri, bronkoskopi, bronsiektazi, akciğerde sıvı toplanmasıdır. ANKA Hastanesi ileri tani ve tedavi yöntemleri, uzman ve akademik hekim kadrosuyla tüm branşlarda hasta kabul etmektedir. Hastaların kendilerini özel ve güvende hissetmeleri için tüm detaylar düşünülerek, tasarlanan ve SGK anlaşması ile SSK, Emekli Sandığı, Bağkur’lu hastalara ulasan ANKA Hastanesi’nde, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dermatoloji, Endokrinoloji,

Hastalıkları, Genel Cerrahi, Obezite ve Metabolik Cerrahi, Kardiyoloji, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Kadın Hastalıklari ve Doğum, iç Hastalıklar, Kardiyoloji, Algoloji, Beslenme ve Diyetetik , Klinik Mikrobiyoloji, Neonatoloji, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Kulak Burun Boğaz, Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları branşları olmak üzere Yeni Doğan Yoğun Bakim, röntgen ve radyoloji laboratuvar, biyokimya laboratuvarı, mikrobiyoloji laboratuvarı hizmetleri verilmektedir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN