Spor

Spor Haberleri

Şahinbey Ampute kendi evinde galip: 4-1

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, kendi evinde oynadığı karşılaşmada Pendik Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 4-1 mağlup etti.

Serkan Damla: 'Takımın 2-0'dan geri dönmesi beni çok mutlu etti'

Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Serkan Damla, 2-2 biten Gaziantep FK maçının ardından, 'Takımın 2-0'dan geri dönmesi beni çok mutlu etti' dedi.

Marius Sumudica: 'Sezonun en iyi maçını oynadık ama 2 dakikada 2 gol yedik'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, 2-2 berabere biten Adana Demirspor maçının ardından, Sezonun en iyi maçını oynadık ama 2 dakikada 2 gol yedik dedi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 2 - Adana Demirspor: 2 (Maç Sonucu)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Adana Demirspor'u konuk etti. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi.

Futbolculardan hakeme saldırıya alkışlı protesto

Gaziantep FK-Adana Demirspor maçında hakemin ilk düdüğü sonrası iki takım futbolcuları topa hareketlenmeyerek Halil Umut Meler'e yönelik saldırıyı alkışlarla protesto etti. Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica ise seremonide hakem Bahattin Şimşek'e çiçek takdim etti.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Adana Demirspor: 0 (İlk yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Ligi'nin 17. haftasında Adana Demirspor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Gaziantep FK'nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Adana Demirspor: 0 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantep FK, sahasında Adana Demirspor ile karşılaşıyor. Mücadelede 20 dakika ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile geçildi.

Fadıloğlu: '100. yıl coşkumuz devam ediyor'

Şehitkamil Belediyesi, 25 Aralık Geleneksel Kurtuluş Kupası Spor Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Geleneksel 3x3 Basketbol Kupası, parke üzerinde 100 farklı takımdan 388 basketbolcunun katılımıyla düzenlendi. Potanın geleceğinin buluştuğu organizasyonda dev adamların ve potanın perilerinin güzel oyunu, tribünleri dolduran sporseverlerden uzun süre alkış aldı.

Trendyol Süper Lig’de 17. hafta heyecanı

Trendyol Süper Lig'de 17. hafta, yarın oynanacak RAMS Başakşehir-Sivasspor, İstanbulspor-Trabzonspor ve Gaziantep FK-Adana Demirspor maçlarıyla başlayacak.

Fadıloğlu: 'Tesisler, Türk sporuna hizmet ediyor'

Şehitkamil Belediyesi, 25 Aralık Geleneksel Kurtuluş Kupası Spor Etkinlikleri kapsamında düzenlenen 12. Yüzme ve Paletli Yüzme Yarışları'nda 5 farklı ilden 723 lisanslı sporcuyu misafir etti. Kulvarlarda büyük heyecana sahne olan organizasyon, tribünlerden büyük ilgi gördü.

5. Gazi Yarı Maratonu'nda dereceye giren sporcular ödüllerini aldı

Gaziantep'te düzenlenen 5. Gazi Yarı Maratonu'nun 21 ve 10 kilometrelik parkurlarında bin 300 sporcu arasında dereceye giren sporculara ödülleri yapılan törenle takdim edildi.

5. Gazi Yarı Maratonu bin 300 sporcunun katılımıyla gerşekleştirildi

Gaziantep'te bu yıl beşincisi düzenlenen Gazi Yarı Maratonu, 21 ve 10 kilometrelik parkura bin 300 sporcunun, 5 kilometrelik parkura ise yaklaşık 15 bin kişinin katılımıyla yapıldı.

Süper Lig hakemleri, müsabakalarda görev almaya devam edecek

Süper Lig hakemleri ortak yaptığı açıklamada, maçlara çıkmaya devam edeceklerini duyurdu.

2'nci Gazi Oyunları tüm heyecanıyla devam ediyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep Valiliği koordinasyonunda bu yıl Gaziantep'in önemli iş insanlarından merhum Sani Konukoğlu anısına düzenlenen 2'nci Gazi Oyunları devam ediyor.

Gaziantep Futbol Kulübü, Adana Demirspor Maçı Biletlerini Satışa Sundu

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 17. haftasında 19 Aralık Salı günü saat 20:00'da evinde konuk edeceği Adana Demirspor maçı için biletlerin satışına başladı.

Gaziantep Futbol Kulübü, Adana Demirspor Maçı Öncesi Antrenmanlarına Devam Ediyor

Süper Lig'in 17. haftasında evinde ağırlayacağı Adana Demirspor maçı için hazırlıklarını sürdüren Gaziantep Futbol Kulübü, yoğun antrenmanlarla form tutmaya devam ediyor.

Gaziantep Futbol Kulübü, Adana Demirspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Süper Lig'in 17. haftasında ev sahibi olacağı Adana Demirspor maçına hazırlanan Gaziantep Futbol Kulübü, antrenmanlarını sıkı bir tempoyla sürdürüyor.

Geleneksel spor etkinlikleri binleri buluşturuyor

Şehitkamil Belediyesi, çocukların spor hayatına renk katan bir etkinliğe daha imza attı. 25 Aralık Kurtuluş Kupası Geleneksel Spor Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen akıl ve zeka oyunları turnuvaları büyük ilgi gördü.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde gruptan çıkmak için sahada

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 6. ve son maçında yarın sahasında Slovakya ekibi Spartak Trnava ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, mücadeleden galibiyetle ayrılması halinde gruptan çıkma başarısı gösterecek.

Toplam 1022 haber.