Spor

Spor Haberleri

Marius Sumudica: 'Beraberliğin normal bir sonuç olduğunu düşünüyorum'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Kayserispor maçının ardından, Beraberliğin normal bir sonuç olduğunu düşünüyorum dedi. Kupadaki Fenerbahçe maçı ile ilgili de konuşan Rumen teknik adam, kendilerini zor bir maçın beklediğini ifade etti.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Kayserispor: 1 (Maç Sonucu)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında konuk ettiği Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Kayserispor: 1 (İlk yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Kayserispor: 1 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Gaziantep FK, Kayserispor'u konuk ediyor. Mücadelede 20 dakika Kayseri ekibinin 1-0'lık üstünlüğü ile geçildi.

Gaziantep FK, Kayserispor'u konuk edecek

Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında yarın sahasında Kayserispor ile karşılaşacak.

Aliou Badji Gaziantep FK'da

Gaziantep Futbol Kulübü, Fransa Lig 2 takımlarından Girondins Bordeaux forması giyen golcü oyuncu Aliou Badji'yi sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

Sportif Eğitim Akademisi ilk dersini gerçekleştirdi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında gerçekleştirilen Sportif Eğitim Akademisi, GAÜN Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Özdal'ın ilk dersi ile başladı.

Gaziantep FK, Kayserispor Maçı Biletlerini 27 TL'den Satışa Çıkardı

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 24. Haftasında ev sahibi olacağı Kayserispor maçının biletlerini satışa sundu. T

PFDK’dan Gaziantep FK'ya para cezası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig takımları Trabzonspor, Fenerbahçe, Gaziantep FK, Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, Başakşehir ve İstanbulspor'a para cezası verdi.

Alg Spor ile Trabzonspor puanları paylaştı

Alg Spor ile Trabzonspor puanları paylaştı 1-1 T. Kadınlar Futbol Süper Ligi 18. Hafta mücadelesinde Gaziantep Alg Spor evinde karşılaştığı Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı.

Şahinbey Ampute'den farklı tarife 9-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde oynadığı karşılaşmada Konya Ampute Futbol Takımı'nı 9-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

Gaziantep FK, Galatasaray Maçı Öncesi Son Antrenmanı Tamamladı

Gaziantep Futbol Kulübü, yaklaşan Trendyol Süper Lig 23. hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçı için titiz bir hazırlık sürecine girmiştir.

Gaziantep FK'ya Sivasspor Maçı Sonrası Para Cezası

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), son toplantısında Gaziantep FK'ya önemli bir ceza verdi.

Fahrudin Omerovic: 'Zor bir deplasmanda 1 puan bizim için kötü değil'

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, 1-1 biten Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından, Zor bir deplasmanda 1 puan bizim için kötü değil dedi.

Marius Sumudica: 'Bugün önemli bir puan kazandık'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, 1-1 biten Konyaspor maçının ardından, 'Bugün önemli bir puan kazandık dedi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Konyaspor: 1 (Maç sonucu)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında konuk ettiği Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Konyaspor: 1 (İlk yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Konyaspor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 0 - Konyaspor: 0 (Maç devam ediyor)

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Gaziantep FK, sahasında Konyaspor ile karşılaşıyor. Müsabakanın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi.

Gaziantep FK, Süper Lig'de Zorlu Konyaspor Karşılaşması İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 22. haftasında Konyaspor'u kendi sahasında konuk edeceği müsabakanın hazırlıklarını tamamladı.

Toplam 1009 haber.