Spor

Spor Haberleri

Şampiyonluğu, depremde hayatını kaybedenlere armağan etti

Şehitkamil Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2024 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Organizasyondan büyük bir başarıyla ayrılan WCM Elif Zeren Yıldız, şampiyonluk kupasını depremde hayatını kaybeden vatandaşlara armağan etti.

Şahinbey Ampute'den ODTÜ'ye fark: 16-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, kendi evinde karşılaştığı ODTÜ Teknokent Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 16-0 mağlup ederek farka koştu.

Gaziantep FK Selçuk İnan yönetiminde ilk antrenmanını yaptı

Gaziantep Futbol Kulübü, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yeni teknik direktörü Selçuk İnan yönetiminde sürdürdü. İnan, takımın başında ilk antrenmanına çıktı.

Selçuk İnan'dan ilk mesaj: 'Var gücümüzle çalışacağız'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan, 1.5 yıllık sözleşmeyi imzaladıktan sonra ilk mesajını sosyal medya hesabından verdi. İnan, Sorumluluğumuzun farkındayız, sizleri mutlu edebilmek için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum dedi.

Büyükşehir'in Protezlerini yaptığı engelliler koşu kliniği etkinliğinde bir araya geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ortez Protez Yapım ve Uygulama Merkezi'nde protezleri yapılan engelli bireyler için koşu kliniği etkinliği düzenlendi.

Gaziantep FK, Selçuk İnan ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı

Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktörlük için prensip anlaşmasına vardığı Selçuk İnan ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantep FK'da Selçuk İnan dönemi

Gaziantep Futbol Kulübü, teknik direktörlük için Selçuk İnan ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Gaziantep FK'da 2. Sumudica dönemi sona erdi

Gaziantep Futbol Kulübü, Rumen teknik adam Marius Sumudica ile yolların ayrıldığını açıkladı.

TFF 2. ve 3. Lig maçları TFF YouTube kanalında canlı yayınlanacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), TFF 2. ve 3. Lig maçlarının TFF YouTube kanalında canlı yayınlanacağını açıkladı.

Şahinbey Ampute TSK karşısında farka koştu 9-1

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde oynadığı karşılaşmada TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelli Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 9-1mağlup etti.

Kadın ve spor konulu sergide ALG Spor'a yoğun ilgi

Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü teknik ekip ve futbolcular, Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen ' Kadın ve Spor' konulu sergiye katıldı. Kadın futbolunda Gaziantep ve Türkiye'de ilklere imza atan ALG Spor Kulübü sergide ilgi odağı oldu.

SANKO Okulları öğrencilerinin jimnastik başarısı

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okul Sporları Artistik Jimnastik İl Müsabakası'nda SANKO Okulları Minik Kızlar B Takımı ve Küçük Erkekler Ferdi il birincisi olurken, Küçük Kızlarda il ikincisi, Minik Kızlar A Takımı ise dördüncüsü oldu.

Tolgahan Nurhak, Dinamo Tiflis'e transfer oldu

Gaziantepspor'un altyapısında yetişen 31 yaşındaki futbolcu Tolgahan Nurhak, Gürcistan ekibi Dinamo Tiflis ile sözleşme imzaladı.

Yeni dönemde spor salonlarının sayısı artırılacak

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hizmet veren 40 yeni spor salonunu 3'üncü döneminde 50'ye çıkaracağını belirterek, 3 bin kişi kapasiteli Kamil Ocak Çok Amaçlı Spor Salonu'nu ise bir buçuk yıl içerisinde hizmet vermeye hazır hale getireceklerini söyledi.

Gaziantepli sporcu U18 Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye birincisi oldu

Gaziantepli sporcu Furkan Kanlı, İstanbul'da düzenlenen U18 Türkiye Atletizm Salon Şampiyonası 3000 metrede Türkiye birincisi olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Gaziantep FK, Teknik Direktör Sumudica ile devam kararı aldı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, teknik direktör Marius Sumudica ile yola devam kararı aldı.

Çağdaş Atan: 'Bugün burada oynamak ve kazanmak kolay değildi'

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Gaziantep FK galibiyetinin ardından, Bugün burada oynamak ve kazanmak kolay değildi dedi.

Sumudica: 'Ligde kalacağımızı düşünüyorum, bunun için savaşmamız gerekiyor'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, 2-0 mağlup bitirdikleri RAMS Başakşehir maçının ardından, Ligde kalacağımızı düşünüyorum, bunun için savaşmamız gerekiyor dedi.

Toplam 1030 haber.