Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bakan Tunç: 'Adaletin aksamaması için çalışıyoruz'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Gaziantep'te katıldığı Yargı Teşkilatı toplantısında, deprem bölgesinde adaletin aksamaması için çalıştıklarını ifade etti.

Çetin'den 12 Eylül mesajı

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 12 Eylül Darbesi'nin 43'üncü yıl dönümünde yayımladığı mesajında, '12 Eylül Darbesi'nin üzerinden uzun yıllar geçti, ancak etkileri hala hissedilmektedir' dedi.

CHP Gaziantep İl Başkanlığı ilk adayı Şarklı oldu

İlçe kongrelerini tamamlayan ve 24 Eylül'de İl Kongresine gidecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Örgütünde ilk adaylığını açıklayan isim Avukat Ulaş Şarklı oldu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş’ın belediye başkanı adayı olduğunu duyurdu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Mansur Bey bizim belediye başkanımızdır ve adayımızdır' dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: “Ortadoğu huzur bulmadan kaçak göç baskısı bitmeyecek

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Ortadoğu'da huzur ve barış sağlanmadığı sürece dünya ve Türkiye üzerindeki kaçak göç baskısının kalkmayacağını belirtti.

Bakan Yerlikaya: “762 bin 77 paylaşımın yüzde 26’sı bot hesaplar tarafından yapıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya platformu Twitter'da (X) 32 milyon 516 bin 432 hesaptan 275 milyon 762 bin 77 paylaşım yapıldığını, paylaşım yapan hesapların ise yüzde 26'sının bilgisayarlar tarafından yönetilen bot hesaplar olduğunu bildirdi.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer: 'Partimiz yeniden hedef gösterilmektedir'

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığında provokatif eylemlerin ve partinin hedef gösterilmesine ilişkin basın toplantısı düzenlendi.

İl Başkanı Çetin, tarih yıkımı yerinde inceledi

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 1962 yılında Gaziantep'te hizmet vermeye başlayan ve 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alarak yıkımına başlanılan Dr. Ersin Arslan Devlet hastanesi yerleşkesinde incelemelerde bulundu.

MHP Yavuzeli İlçe Başkanı Taşçı kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

MHP Yavuzeli İlçe Başkanı Süleyman Taşçı, kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Taşçı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

AK Parti Gaziantep'ten Malazgirt çıkarması

AK Parti Gaziantep Teşkilatları Malazgirt zaferinin 952. yıl dönümü nedeniyle 17 otobüsle Gaziantep'ten Ahlat ve Muş Malazgirt'e çıkarma yaptı.

Bozatlı ve Fadıloğlu, kırsal mahallede vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mesut Bozatlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil ilçesine bağlı 12 kırsal mahalleyi ziyaret etti. Milletvekili Mesut Bozatlı, 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta yapılan genel seçimlerde verdikleri desteklerden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.

MHP'nin Gaziantep İl Başkanı belli oldu

MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz'ın istifasının ardından Genel Merkez tarafından il başkanlığına Mustafa Bozgeyik atandı.

MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz görevinden istifa etti

MHP Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, Genel Merkezin takdiriyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Gaziantep heyetinden Ankara'da Bakanlarla görüştü

TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a ziyarette bulundu.

Milletvekili Çelikaslan ve Tahmazoğlu vatandaşlara aşure ikramında bulundu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Muharrem Ayı nedeniyle AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan ile birlikte vatandaşlara aşure ikram ettiler.

AK Parti Gaziantep'ten örnek kutlama-vefa programı

AK Partinin 22. kuruluş yıl dönümü AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı'nın organizasyonu ile milletvekilleri, belediye başkanları, parti üyeleri ve eski yöneticilerin katılımıyla Gaziantep'te coşkuyla kutlandı.

Bakan Göktaş: "Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ödemeleri bugün hesaplara yatırıyoruz"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı. Bakan Göktaş, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,3 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.

Büyükşehir Meclisi'nde projeler ve destekler konuşuldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Ağustos Ayı Meclis Toplantısı'nın 1'inci Birleşimi Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak'ın başkanlığında toplandı.

Şahinbey'de E- Rushat lansmanı programı düzenlendi

Şahinbey Belediyesinin düzenlediği dijital dönüşüm programında E-Ruhsat tanıtımı yapıldı.

Toplam 816 haber.