Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bakan Vedat Işıkhan Gaziantep'te

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çeşitli temaslarda bulunmak ve programlara katılmak üzere Gaziantep'e geldi. Bakan Işıkhan, Gaziantep Valisi Kemal Çeber ile bir araya gelerek valilik şeref defterini imzaladı.

Sağlık Bakanı Koca’dan yabancı uyruklu doktor çalıştırıldığı iddialarına cevap

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye vatandaşı olmayan doktorların ülkede hekimlik yaptığı iddialarını, 'Türkiye, vatandaşı olmayan tek hekimi bile çalıştırmıyor' diyerek yalanladı.

Bakan Özhaseki: “Deprem bölgesinde köy evleri hafif çelikten yapılacak”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Deprem bölgesinde 100 bin köy evimizi ileri yapı teknolojisi kullanarak hafif çelikten inşa edeceğiz' dedi.

Kızılay Başkanı Yılmaz: “(Gazze’ye yardım) Hazırlıklarımız tamam, ’çıkın’ dediklerinde çıkmaya hazırız”

Türk Kızılay Derneği Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Gazze'ye yardım koridorunun açılmasını beklediklerini belirterek, 'Devletin planlaması ölçüsünde hareket ediyoruz. Hazırlıklarımız tamam, 'çıkın' dediklerinde çıkmaya hazırız' dedi.

TBMM’de "Filistin" oturumunun ardından 6 partiden ortak bildiri

TBMM'de Filistin-İsrail çatışmasına ilişkin düzenlenen özel oturumun ardından 6 parti ortak bildiri yayımladı. Bildiride, 'Ortadoğu'da kalıcı barışın ancak Filistin-İsrail meselesinin adil bir çözüme kavuşturulmasıyla mümkün olduğunu ve bunun 1967 sınırları temelinde başkenti Kudüs olan bağımsız, egemen ve coğrafi bütünlüğü haiz bir Filistin Devleti'nin vücut bulmasıyla mümkün olabileceğini net bir şekilde yineliyoruz' denildi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığından İsrail saldırılarına tepki

AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığı, İsrail'in Filistinli Müslümanlara yönelik düzenlediği saldırılara ve Gazze ablukasına dikkat çekmek için 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi.

AK Parti Gaziantep'ten Yavuzeli ve Araban'da miting havasında toplantı

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, il yönetimi Kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Yavuzeli ve Araban İlçe teşkilatına ziyarette bulundu. Her iki ilçede yaşanan coşkulu kalabalık İl Başkanı Murat Çetin ve yönetimini mutlu etti. Çetin davul zurnalı karşılamaya da Filistin'de yaşanan saldırı dolayısıyla izin vermedi.

Şahin, BM Yerel ve Bölgesel Yönetimler Danışma Grubu'nun ilk toplantısına katıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, üyesi olduğu Birleşmiş Milletler (BM) Yerel ve Bölgesel Yönetimler Danışma Grubu'nun, BM Genel Sekreteri Antnio Guterres başkanlığındaki ilk toplantısına katıldı.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Çetin, 'Türkiye Yüzyılı için hep ileri'

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 7 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesinde AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında basın açıklamasında bulundu.

Çetin'e Nizip ve Oğuzeli'nde coşkulu karşılama

AK Parti Gaziantep İl Başkan Murat Çetin ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ile beraber AK Parti Nizip İlçe Başkanlığı'na atanan Av. Muharrem Cankesen ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Nizip ilçe Teşkilatı tarafından AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin'e şölen havasında bir karşılama töreni yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkan Vekili Cuma Güzel Başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 77 kaymakam adayı alınacağını duyurdu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kaymakamlık Sınavımızı 3 Aralık 20232'te yapıyoruz ve 77 kaymakam adayı alıyoruz. Başvuru şartlarını önümüzdeki günlerde duyuracağız dedi.

AK Parti'nin Gaziantep hedefi 10'da 10

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Yerel seçimlerde hedeflerinin 10'da 10 olduğunu belirterek, Gaziantep Şehir Hastanesininde en geç 20-25 gün içerisinde hasta kabulüne başlayacağını açıkladı.

Tahmazoğlu: 'Daha rahat ve konforlu ulaşım için çalışıyoruz'

Şahinbey Belediyesi şehrin trafik yükünü önemli ölçüde hafifleten 12 şeritli Yeşilvadi Bulvarı'nda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

AK Parti Gaziantep İlçe Başkanları belli oldu

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı tarafından il binasında düzenlenen basın toplantısında da İl Başkanı Murat Çetin ilçe başkanlarını açıkladı.

Sağlık Bakanı Koca: “159 sağlık çalışanımız ve sahra hastanemizle Libya’dayız

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 159 sağlık çalışanının tam donanımlı sahra hastanesi ile Libya halkının yanında olduğunu belirtti.

CHP eski PM Üyesi Öymen, CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu duyurdu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Parti Meclis Üyesi Örsan Eymen, Cumhuriyet Halk Partisi'nde yapılacak olan olağan kurulda CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Gaziantep Ülkü Ocakları'nda bayrak değişimi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın tensipleriyle Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanlığına Emre Koçyiğit atandı.

Bakan Tunç: 'Türkiye Cumhuriyeti demokrasi tarihinde görülmemiş başarıyı milletimiz sayesinde gerçekleştirdik'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 'Türkiye Cumhuriyeti, demokrasi tarihinde görülmemiş başarıyı milletimiz sayesinde gerçekleştirdik' dedi.

Toplam 816 haber.