Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bakan Göktaş: “Gazzeli kimsesiz çocukların ülkemize nakledilmesi yönünde diplomatik süreçleri yürütüyoruz”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çocuk Hakları İzleme ve Değerlendirme Kurulu toplantısında, 'Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayeleri ve Dışişleri Bakanlığımız koordinasyonunda Gazzeli hasta, yaralı ve kimsesiz çocukların ülkemize nakledilmesi yönünde de Bakanlığımızca planlamalarımızı yaptık, çocukların ülkemize getirilmesi için diplomatik süreçleri yürütüyoruz' dedi.

Eski AK Parti'li Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, MHP'den Aday Adayı Oldu

Gaziantep'in Araban ilçesinin eski AK Parti'li Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) aday adayı olduğunu açıkladı.

BÜSEM'de anahtar teslimleri devam ediyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve 12 meslek grubunu içinde barındıracak Büyükşehir Sanayi ve Endüstri Merkezi'nde (BÜSEM) Fıstıkçılar Sitesi'nin ikinci tur kuraları çekildi.

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez hastaneye kaldırıldı

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gaziantep Milletvekilinin danışmanı vefat etti

Gaziantep eski Milletvekili M.Sait Kirazoğlu'nun danışmanı Mehmet Kiraz vefat etti

Bakan Osman Aşkın Bak yarın Gaziantep'e geliyor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Şahinbey Geleneksel Spor Merkezi'nin açılış törenine katılmak üzere Gaziantep'e gelecek.

CHP'nin 2024 Yerel Seçimlerinde Aday Adaylarından Ücret Talebi Gündemde

CHP'nin 2024 yerel seçimleri öncesinde, büyükşehir belediye başkanlığı için aday adayı olanların belirlenmesi sürecinde yeni bir gelişme yaşandı.

CHP’de TBMM İdari Amirliği İçin Yarışan Adaylar Arasındaki Toplantı Erteledi

CHP'ye yakın kaynaklar, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Genel Başkan Özgür Özel'in adayı olan CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdari Amirliği için planlanan kapalı grup toplantısının, son anda ertelendiğini doğruladılar.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığının 4. Olağan Kongresinin tarihi belli oldu

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı, 26 Kasım Pazar günü saat 20.00'de gerçekleştirilecek 4. Olağan Kongresi için hazırlıklarını tamamlıyor. Kongre, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yanında bulunan Onat Kutlar Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.

Şahinbey'de 100. Yıl Tünellerinde ilk ışık bakanlarla birlikte görüldü

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şahinbey Belediyesi 100. Yıl Tünellerinin ışık görme törenine katılarak tünelin içerisinden yürüyerek geçti.

Başkan Kılıç, adaylık başvurusunu yaptı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Milliyetçi Hareket Partisi'nde devam eden başvuru süreci kapsamında 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için aday adaylık başvurusunu yaptı.

Bakan Göktaş, Şahinbey'de yetim aileler için yapılan konutları inceledi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Şahinbey Belediyesi tarafından yetim aileler için yapılan evleri gezerek incelemelerde bulundu.

Bakan Göktaş, Başkan Şahin ile bir araya geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile bir araya geldi.

Bakan Göktaş, Gaziantep Valisi Kemal Çeber ile bir araya geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gaziantep Valisi Kemal Çeber ile bir araya geldi. Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Göktaş, daha sonrasında kent protokolü ile basına kapalı toplantı yaptı.

CHP lideri Özel: “Kılıçdaroğlu ile telefonla görüştük, mazbatadan sonra devir teslim yapacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştüklerini ifade ederek, 'Mazbatadan sonra devir teslim yapacağız dedi.

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda genel başkanlık seçimi ikinci tura kaldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 38. Olağan Kurultayı'nda iki adaylı genel başkan seçimi ikinci tura kaldı.

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda gerginlik

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 38. Olağan Kurultayı'nda delegeler arasında gerginlik yaşandı.

Şahinbey Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Gaziantep'te 2014'ten bu yana 'ulaşım'daki konfor ve kalite arttı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılından bu yana kent genelinde gerçekleştirdiği bin 110 km'lik sıcak asfalt serimi, 2 bin 995 km'lik sathi kaplama ile ulaşımda önemli yol kat etti.

Toplam 836 haber.