Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Deprem şehirlerimizi tamamen ayağa kaldırana kadar dinlenmeyeceğiz'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesinin açılışında konuştu. Erdoğan, helikopter kazasında şehit olan iki polise rahmet dilediği konuşmasında, depremin yaralarını sarma sözünü hızla yerine getirdiklerini, deprem şehirlerini tamamen ayağa kaldırana kadar dinlenmeyeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli açılış ve törenlere katılmak üzere Gaziantep'e geldi.

Cumhur İttifakı'nın Gaziantep adayları tanıtıldı

Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerde Gaziantep'teki ilçe belediye başkan adayları, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala'nın katılımıyla gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında açıklandı. Programda konuşan Efkan Ala, 'Biz seçim başarılarını istikrarla sağlıyoruz ve istikrarla yolumuza devam ediyoruz. Tüm adaylarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum' dedi.

Belediye başkan adayları ve siyasi partilerin oy pusulalarındaki yerleri belli oldu

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından çekilen kura sonucunda, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde partilerin birleşik oy pusulalarındaki yerleri belli oldu. Kurada AK Parti 1'inci, CHP 18'inci, MHP 31'inci, İYİ Parti ise 2'inci sırada yer aldı.

HKÜ'de istikrara yönelik çözüm adımları münazara edildi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı ile 11 ülkeden üniversite ve farklı düşünce kuruluşunun işbirliği ve katılımıyla düzenlenen, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki barış, güvenlik ve istikrarın geliştirilmesine yönelik adımların masaya yatırıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: "Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde ödemelerimiz başladı”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik hayata geçirilen Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği'nde yeni yılın ilk ödemelerinin başladığını belirterek, ocak ayında 383 bin haneye toplam 304,5 milyon TL ödeme yapılacağını açıkladı.

Fatma Şahin'e coşkulu karşılama

Ankara'daki Yerel Seçimler Aday Tanıtım Toplantısı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3'üncü kez 'ustalık dönemi' için ismi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i Gaziantep Havalimanı'nda binlerce kişi karşıladı.

Mehmet Tahmazoğlu'ndan Büyükşehir Belediye başkan adaylığıyla ilgili paylaşım

Şahinbey Belediye Başkanından Tebrik: Fatma Şahin'in Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yolunda Yeniden Aday Gösterilmesi"

Araban'da Siyasi Dönüş: Hasan Doğru, Yeniden Refah Partisi'ne Katıldı!

Gaziantep'in Araban ilçesinde 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) aday olarak seçilen ve daha sonra Ak Parti'ye geçen Belediye Başkanı Hasan Doğru, Ak Parti'den aday gösterilmeme kararı üzerine yeni bir siyasi tercih yaparak Yeniden Refah Partisi'ne katıldı.

AK Parti'nin Gaziantep adayı Fatma Şahin

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla bugün İstanbul’da güvenlik zirvesi toplanacak

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla İstanbul'da bir güvenlik toplantısının icra edileceğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: “2023 yılında üzülerek ifade ediyorum ki 300 kadın şiddet kurbanı oldu”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, '2023 yılında üzülerek ifade ediyorum ki 300 kadın şiddet kurbanı oldu' dedi.

Gaziantep'te CHP Adayları Belli Oldu

CHP'de MYK ve Parti Meclisi dün yapıldı. Toplantıda 240 seçim bölgesinde Belediye Başkan adayları belirlendi.

Gaziantep'te yerel seçimler için seyyar sandık başvuruları başladı

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerinde hasta ve yatalak seçmenlerin oy kullanabilmeleri için uygulanan seyyar sandık uygulaması için başvurular başladı.

Gaziantep Aile Akademisi bakanların katılımıyla açıldı

Gaziantep Aile Akademisi, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın katılımıyla açıldı. Bakan Göktaş, ailenin korunması için medyaya önemli görevler düştüğünü ve Aile Şurası'nda ailenin korunmasına yönelik önemli kararlar aldıklarını söyledi.

Bakan Tekin: 'MEB 56 bin kurumu olan bir bakanlık'

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Gaziantep'te bin öğretmene bisiklet dağıtım törenine katıldı. Törende konuşan Bakan Tekin, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 56 bin kurumu olan bir bakanlık olduğunu belirterek, Gaziantep'te belediyeler tarafından eğitim-öğretim faaliyetlerine büyük destek verildiğini söyledi.

Oy verme saatleri belirlendi

Resmi Gazete'de yayımlanan Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Kararına göre Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde 32 il için oy verme saati 07.00-16.00 arası olarak belirlendi.

Yerel seçimlere ilişkin propaganda yasakları Resmi Gazete’de

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin siyasi partilerce ve bağımsız adaylarca gerçekleştirilecek seçim propagandasının usul ve esaslarının belirlendiği Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bakan Göktaş: “Gazzeli kimsesiz çocukların ülkemize nakledilmesi yönünde diplomatik süreçleri yürütüyoruz”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çocuk Hakları İzleme ve Değerlendirme Kurulu toplantısında, 'Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayeleri ve Dışişleri Bakanlığımız koordinasyonunda Gazzeli hasta, yaralı ve kimsesiz çocukların ülkemize nakledilmesi yönünde de Bakanlığımızca planlamalarımızı yaptık, çocukların ülkemize getirilmesi için diplomatik süreçleri yürütüyoruz' dedi.

Toplam 816 haber.