MUĞLA

MUĞLA Haberleri

Muğla’da 7 ilçede 54 mahalle boşaltıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla'nın 7 ilçesinde devam eden orman yangınlarından etkilenen mahallelerde incelemelerde bulundu. Başkan Gürün, 'Yangın felaketinin yaralarını hep birlikte saracağız. Büyükşehir Belediyemiz tüm ekip ve imkanlarıyla vatandaşımızın yanında' dedi.

Türkiye’yi diken üstünde tutan yangında alevler termik santrali böyle sardı

Türkiye'yi diken üstünde bırakan ve 8 gündür mücadele edilen Muğla'daki orman yangınlarında en zorlu anlardan biri Kemerköy Termik Santrali bölgesinde yaşandı. Türkiye'yi diken üstünde tutan yangında alevler termik santrali böyle sardı.

6 bin hektarın küle döndüğü Köyceğiz’de yangın devam ediyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki orman yangını 4 ayrı bölgede devam ediyor. Yangında şu ana kadar 6 bin hektarın küle döndüğü öğrenildi.

Muğla orman yangınlarında son durum

Muğla'da 29 Temmuz'da başlayan orman yangınlarından Marmaris, Milas, Kavaklıdere ve Köyceğiz yangınları devam ederken, Bodrum ve Seydikemer ilçelerindeki yangınların kısmen kontrol altına alındığı açıklandı.

Alevler santrale yaklaştı

Milas yangınında Çökertme istikametinden gelen alevler Ören'deki Kemerköy Termik Santraline yaklaştı.

Şehit Ferhan Gökbel Ortaokulu eğitim öğretime kapılarını açtı

Muğla'nın Milas ilçesinde, İsmetpaşa Mahallesi Sodra Dağı mevkiinde yapılan Şehit Ferhan Gökbel Ortaokulu için açılış töreni düzenlendi.

Toplam 25 haber.