MANİSA

MANİSA Haberleri

2 kız kardeşin zehirlenip öldüğü olayda yetkili firma: Bilgimiz dışında doğal gaz kullanımına başlanmış

Manisa'da dün iki kız kardeşin doğal gaz sızıntısı sonrası hayatını kaybetmesinin ardından doğal gaz firması tarafından yapılan ilk tespitlerde, kombi bacasının yerinden oynatıldığı veya bağlantının yetkisiz kişilerce eksik yapıldığının tespit edildiğini söyledi.

Kaçırmaya çalıştığı genç kızı öldüren sanığa müebbet istendi

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz'ü sırtından vurarak ölümüne neden olan direksiyon eğitmeni tutuklu Önder Lafçı (45) hakkında müebbet ve 17 yıla kadar hapis cezası istendi.

Eşi ve çocukları uyurken evini yakan baba öldü, ailesi ağır yaralı

Manisa'nın Kula ilçesinde bunalıma girdiği iddia edilen bir baba evi yaktı. Kendisinin de evde olduğu sırada evi yakan baba yaşamını yitirirken, anne 3 ile 6 yaşındaki iki çocuk ise yanıklardan dolayı ağır yaralandı.

Soma’da 301 şehit madenci düzenlenen törenle anıldı

Manisa'nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden 301 madenci, 8. yılında Soma Maden Şehitliği'nde düzenlenen törenle anıldı.

İşten çıkarıldılar, tazminatlarını alamadılar

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde emeklilik günü ve yılı dolan 5 kişi, 2019 yılından bu yana kıdem tazminatlarını alamadı. Alaşehir Çiftçi Malları Koruma Başkanlığında çalışan 5 kişi 2 yıldır hak ettikleri tazminatları alabilmek için hukuk mücadelesi verirken tek isteklerinin yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi olduğunu söyledi.

Manisa’da otobüs tıra çarptı: 6 ölü, 42yaralı

İstanbul-İzmir otoyolunun Manisa bölümünde İstanbul'dan Aydın'a doğru yola çıkan İstanbul Kalesi isimli bir otobüs firmasına ait yolcu otobüsü emniyet şeridinde bekleyen bir kamyona çarptı. İkiye ayrılan otobüste 6 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 1'i yabancı uyruklu 42 kişi de yaralandı. Yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kıbrıs Gazisi askeri törenle ebediyete uğurlandı

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayan Kıbrıs Gazisi Necdet Uysal (67) son yolculuğuna uğurlandı. Alaşehir protokolü de Tepeköy Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle son yolculuğuna uğurlanan gazi Uysal'a son vazifelerini yerine getirdi.

Akhisar Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi karantinaya alındı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde bulunan Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında 10 gün süreyle karantinaya alındı.

AK Parti MKYK Üyesi Baybatur’dan CHP’li Özel’e sert tepki

Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir kafenin 5 yıllığına ücretsiz olarak Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)'ya devrine ilişkin CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in yaptığı açıklamaya AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur sert tepki gösterdi.

Babası ve babaannesini öldüren genç adliyeye sevk edildi

Aile içi tartışmada annesini tüfekle vuran babasını ve babaannesini öldüren 22 yaşındaki Hüseyin Özcan Alaşehir Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Dilencinin birkaç saatte topladığı para şok etti

Bir dilencinin üzerinden çıkan 606 TL dikkat çekti.

Abisini ve yengesini mezarlıkta vurdu

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir kişi aralarında husumet olan abisini ve yengesini halalarının mezar ziyaretinde vurdu. Abi ve eşi ağır yaralanırken şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.

Toplam 12 haber.