İlçe Haberleri

İlçe Haberleri Haberleri

Şahinbey’de 150 bin öğrenciye 150 bin adet spor ayakkabı

Şahinbey Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen spor ayakkabısı dağıtımına öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Belediye tarafından derslerinde başarılı olan 150 bini aşkın öğrenciye 150 bin adet spor ayakkabısı hediye ediliyor.

Pancarlı Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Pancarlı Mahallesi'nde yeni imara açılan bölgelerde yol açma çalışmaları ve altyapısı tamamlanan yollarda asfalt çalışmasına başladı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Öksüz-yetim çocuklara bayramlık

Gaziantep'in Araban ilçesinde Kaymakam Abdulhamit Mutlu, Kurban Bayramı öncesi öksüz, yetim ve 25 yaş altı engelli çocuklara bayramlık giysi hediye etti.

İslahiye'de kurban kesim yerleri belirlendi

Kurban Bayramına sayılı günler kalırken İslahiye Belediyesi tarafından vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri için kurban kesim noktaları belirlendi.

Görme engelli kadına elektronik Kur’an-ı Kerim hediyesi

Araban Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, doğuştan görme engelli olan ve kendi kendine Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenmeye çalışan Zeynep Tuç'a kalemli dijital Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Nizip'te son durum 161 hane karantinada

Gaziantep'in Nizip ilçesinde karantina sayısı artıyor

Şahinbey’de kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Kurban Bayramına sayılı günler kalırken Şahinbey Belediyesi tarafından vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri için kurban kesim ve satış noktaları belirlendi.

Mehmet Tahmazoğlu'ndan Ayasofya paylaşımı

Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Ayasofya Camii olmasından dolayı bugün sosyal medya hesabından video paylaştı

Yarım asır sonra suya kavuştular

Gaziantep'in Araban ilçesinde 50 yıldır yapımı gündemde olan Ardıl Barajı ile Araban Ovası'ndaki topraklar suya doydu.

Nizip'te karantina sayısı atıyor

Gaziantep'iin Nizip ilçesinde karantina sayısını kaymakamlık resmi sitesinde duyuruldu

Karkamış kırsalında 22 bin 500 metrelik yol yapıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Karkamış ilçesine bağlı 9 köyde 22 bin 500 metre uzunluğunda sathi kaplama asfalt çalışması tamamlanarak hem anayola hem de bağlantı yollarına ulaşım sağlandı.

Burak Mahallesi’nde Yeni Pazar yeri

Burak Mahallesi'nde yapımı devam eden ve toplam bin 500 metrekare kapalı alana sahip pazar yeri inşaatını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'İnşallah en kısa sürede, bayramdan sonraya yetişebilecek şekilde milletimizin hizmetine girmiş olacak' dedi.

Araban'da, sosyal tesisin temeli atıldı

Araban Belediyesi, Esentepe kırsal Mahallesi'nde yapacağı modern sosyal tesisin temelini attı.

Başkan Doğru’dan 15 Temmuz Mesajı

Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, 15 Temmuz hain darbe girişiminin dördüncü yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Kılıç’tan 15 Temmuz mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Fadıloğlu’ndan 15 Temmuz mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Tarihe geçen bu destansı demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden milli direnişin kahraman şehitlerine Allah'tan rahmet dilerken, gazilerimizi de minnetle anıyorum' ifadelerine yer verdi.

Şahinbey Kaymakamı değişti

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 427 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Kaymakam Mutlu’dan 15 Temmuz Mesajı

Araban ilçesi Kaymakamı Abdulhamit Mutlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı.

Nizip polisinden düğün salonlarında korona virüs denetimi

Gaziantep'in Nizip ilçesinde polis ekipleri tarafından düğünlerde ve düğün salonlarında korona virüs denetimleri yapıldı. Denetimlerde kurallara uymayan iki düğün sahibi ile sokakta izinsiz merasim düzenleyen bir düğün sahibine para cezası uygulandı.

Toplam 177 haber.